Wie zijn we

Wie zijn wij?

NHBO Thuiscursus is een handelsnaam van Ondernemersschool B.V. We hebben als doel om jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep te leren. Daarom leer je wat je in de praktijk daadwerkelijk nodig hebt, en krijg je begeleiding van iemand uit het vak. Daarna kun je met jouw diploma direct aan de slag. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt. We zijn er trots op dat we als betrouwbare partner jaarlijks duizenden studenten aan een erkend diploma helpen.

NHBO Thuiscursus wil voor jou het verschil maken. We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO Thuiscursus kunt verwachten? Hieronder zie je wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt.

Unieke Studiemethode

Praktisch is het kernwoord. Je studeert flexibel en zelfstandig thuis, maar wordt online begeleid door jouw persoonlijke docent uit het vakgebied. De lesstof is altijd van hoge kwaliteit, overzichtelijk en praktijkgericht.

All-In Prijzen

Voordelig en geen verrassingen achteraf. Voor het genoemde lesgeld ontvang je het lesmateriaal, een jaar lang begeleiding van je docent, toegang tot de online leeromgeving en (onbeperkt) deelname aan het examen.

Erkend Onderwijs

Je behaalt een hoogwaardig diploma. NHBO Thuiscursus is namelijk ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), in het bezit van het ISO-9001 certificaat en aangesloten bij de Associatie voor Examinering. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Share This Article If You Liked It :)