Wie zijn we

Over NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in thuisstudies. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Alle opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zijn praktijkgericht en leiden tot een erkend diploma. Bovendien studeer je altijd tegen de beste prijs.

Elk jaar volgen meer dan 12.000 studenten een opleiding via NHBO. Zij vinden een baan, beginnen een nieuwe carrière of starten als zelfstandig ondernemer.

Onze thuiscursussen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers met jarenlange ervaring in het vak. Hierdoor is een opleiding die je volgt via NHBO Thuisstudie uitermate praktijk- en baangericht! Lees hier alles over onze unieke studiemethode.

Onze onderwijsinstelling en docenten zijn geregistreerd in het Nederlandse CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en voldoen daardoor aan de strengste kwaliteitseisen. Toch zijn opleidingen bij ons voordeliger dan bij de concullega’s. Hoe we dat doen? Dat lees je hier.

Wie kan onze opleidingen volgen?

Iedereen! Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben gevolgd om een cursus via Thuiscursus.nl te starten, tenzij dit specifiek is vermeld. De opleidingen zijn toegankelijk en praktijkgericht geschreven zodat je in de kortst mogelijke tijd jouw erkende diploma behaalt.

Keuze uit meer dan 350 beroepsopleidingen

Op Thuiscursus.nl vind je zeker een opleiding die bij jou past! Je kunt kiezen uit een aanbod van meer dan 350 beroepsopleidingen, zoals management-, detailhandel-, horeca-, ICT-, en schoonheidsopleidingen.

Tijdens je studie geniet je van twaalf maanden professionele en persoonlijke begeleiding van je docent. Dit maakt de opleiding zéér praktijk- en baangericht. Ook met de oefeningen die je docent aan elk hoofdstuk toevoegt, train je je praktische vaardigheden, en bereid je je optimaal voor op het examen.

Bekijk hier ons aanbod

Hoogste tevredenheid van Nederland

Diverse onderzoeken wijzen uit dat afgestudeerde cursisten bijzonder tevreden zijn over de cursussen en opleidingen van Thuiscursus.nl. De begeleiding, de service en de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding worden omschreven als de beste van Nederland.

Maak werk van je opleiding!