Online begeleiding

Eenvoudig in gebruik

Wanneer je je hebt ingeschreven voor een cursus, krijg je toegang tot onze unieke online leeromgeving www.studentenplatform.com. Deze site is zowel een communicatie- als een leerplatform en is bedoeld om het cursusmateriaal te bestuderen, opdrachten te maken en versturen en het contacteren van je docent.

Begeleiding op maat

Tijdens je studie wordt je persoonlijk begeleid door een docent met ruime ervaring in het vak. Hij/zij geeft je feedback op de opdrachten en beantwoordt al je vragen over de cursusinhoud. Op het platform vind je ook allerlei interessante extra’s ter aanvulling op je cursus zoals tutorials, interessante artikelen, extra cursusmateriaal, illustraties, enz. Het doel? Van jouw opleiding een succes maken en je optimaal begeleiden richting je diploma!

Altijd up-to-date

De opleidingen en ondersteunende materiaal op het studentenplatform zijn praktijkgericht en op maat gemaakt door professionals uit het vak en worden daarom ook voortdurend ge-update. Zo beschik jij altijd over de meest actuele materialen en bereid je je optimaal voor op het examen.

De beste IT-infrastructuur

Ons leerplatform maakt gebruik van kwalitatief hoogstaande servers en IT-infrastructuur, waardoor je dag en nacht kunt genieten van onze online begeleiding.

Andere boeiende studierichtingen via Thuiscursus.nl

Schrijf je nu inGratis proefhoofdstukVeelgestelde vragenContact

Maak werk van je opleiding!