Laagste cursusgeld

Wist je dat jaarlijks meer dan 12.000 cursisten succesvol afstuderen? Door onze specifieke manier van werken – efficiënte druk en verzending, geen onnodige kosten in dure reclamecampagnes etc. – kunnen we het cursusgeld een stuk voordeliger houden dan bij onze concurrenten.

Cursusgeld = all-in

Het cursusgeld dat je bij Thuiscursus.nl betaalt, is een all-in prijs. Op het moment dat je je inschrijft en je opleiding betaalt, krijg je je cursusmateriaal binnen de week toegestuurd. In de meeste gevallen is dit een losbladige cursus, maar het kan ook gaan over een boekenpakket, bijkomend materiaal etc. Wat je ook zal ontvangen is een toegangscode tot ons studentenplatform, waar je oefeningen en taken zal krijgen van je docent, en ook al je vragen aan de docent stellen. Eén jaar begeleiding door je docent is immers in je cursusgeld inbegrepen. Tot slot is ook het examengeld voor examens bij ons op school (en eventueel zelfs een herexamen) inbegrepen in de prijs.

Eénmalige betaling

Je cursusgeld is een éénmalige betaling, uitgezonderd voor de studietrajecten, en hier zit alles bij inbegrepen. Geen verborgen kosten bij Thuiscursus.nl dus. De juiste didactische materialen en een professionele begeleiding, daar draait het om bij een goede opleiding. En dit doen we tegen de laagste prijs!

Teruggave belastingen

De beroepsopleidingen van Thuiscursus.nl zijn geregistreerd bij de belastingdienst. Hierdoor is het mogelijk om bepaalde studiekosten van de inkomstenbelasting af te trekken. De Nederlandse overheid betaalt dus mee een deel van jouw opleiding! Lees meer op onze pagina Teruggaaf belastingen.

Volg je graag meerdere cursussen?

Ben je geïnteresseerd om meerdere cursussen te volgen? Op Thuiscursus.nl word je via het volgen van een allroundopleiding, die bestaat uit meerdere cursussen, een echte vakspecialist. We stellen speciaal voor deze opleidingen een internationaal team docenten samen, zodat je alle kennis en vaardigheden opdoet om nadien meteen het werkveld in te stappen. Klik hier voor het gehele aanbod.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om samen met onze opleidingsconsulenten een eigen studietraject samen te stellen, en zelf te beslissen welke modules jij graag wil volgen. Zo sluit je studie optimaal aan bij jouw toekomstplannen. Bovendien geniet je bij deze trajecten van een verlaagd lesgeld, zodat je jouw opleiding met een voordelig tarief kan starten! Klik hier om alle mogelijkheden te zien.

Promoties en acties

Inschrijven op onze nieuwsbrief betekent dat je automatisch op de hoogte blijft van tal van kortingen, promoties, infodagen enz.

Andere boeiende studierichtingen via Thuiscursus.nl

Schrijf je nu inGratis proefhoofdstukVeelgestelde vragenContact

Maak werk van je opleiding!