Erkend diploma

Erkende diploma’s

Onze beroepsopleidingen bieden een erkend diploma aan waarmee je als werknemer of zelfstandig ondernemer aan de slag kunt. Op Thuiscursus.nl volg je gegarandeerd een kwalitatief hoogstaande opleiding. De selectie van onze docenten is zeer streng, en zij dienen zich regelmatig bij te scholen om jou alles bij te brengen wat je moet weten om het beroep in kwesties succesvol uit te oefenen. Op elke cursuspagina vind je alle erkenningen die van toepassing zijn op de opleiding.

Ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

Thuiscursus.nl is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook de docent die je begeleidt tijdens je opleiding is ingeschreven in dit register. Opleidingen die ingeschreven staan in het CRKBO-register zijn vrijgesteld van BTW. Dat wil zeggen dat jouw opleiding extra voordelig voor je is!

ISO-9001:2008

Thuiscursus.nl is onderdeel van het NHBO en is in het bezit van het ISO 9001:2008-certificaat. Jaarlijks wordt onze onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditoren die beoordelen of de kwaliteit van onze opleidingen, onze didactisch materiaal, onze studiebegeleiding en de processen voldoen aan alle wettelijke eisen. Een ISO-9001:2008 certificering is jouw garantie voor een kwaliteitsopleiding.

Hoogste tevredenheid van Nederland

Diverse onderzoeken wijzen uit dat afgestudeerde cursisten bijzonder tevreden zijn over de cursussen en opleidingen van Thuiscursus.nl. De begeleiding, de service en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding worden omschreven als de beste van Nederland.

Schrijf je nu inGratis proefhoofdstukVeelgestelde vragenContact

Maak werk van je opleiding!