voordelen nhoc

Voordelen van Thuiscursus.nl

Les van professionals

Wij selecteren alleen de beste professionals uit het werkveld voor onze praktijkgerichte opleidingen. Zij hebben alle kennis in huis om jou te begeleiden.

Flexibel studeren

We houden rekening met jouw behoeften en interesses. Daarom kies je uit meer dan 300 flexibele thuisstudies. Jij bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je het liefst studeert. Je hebt namelijk 24/7 toegang tot je lesmateriaal!

Gratis proefhoofdstuk

Voor elke opleiding hebben we een gratis hoofdstuk ter beschikking. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding zelf. Op basis daarvan kies je de cursus die het beste aansluit bij jouw ambities.

Beste prijs-kwaliteit

We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om een studie van goede kwaliteit te volgen. Dankzij onze schaalgrootte lukt het om alle opleidingen extra voordelig aan te bieden.

Online leerplatform

Haal alles uit je opleiding dankzij het online leerplatform eCampus. Via dit platform heb je exclusief toegang tot extra oefeningen, video's, praktische opdrachten en nog veel meer!

Behaal je diploma

Leg aan het einde van je opleiding examen af en behaal je diploma. Je hebt de mogelijkheid om onbeperkt herkansingen te maken. Dit is al bij het lesgeld inbegrepen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-