companyFaqHeader

Algemeen

NHOC Thuisstudie is onderdeel van een internationale opleidingsgroep die opleidingen aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

Ons doel is om jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep te leren. Daarom leer je wat je in de praktijk daadwerkelijk nodig hebt. Daarnaast krijg je begeleiding van iemand uit het vak. Vervolgens kun je met jouw diploma direct aan de slag als (zelfstandig) ondernemer of in loondienst.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? We helpen je natuurlijk graag verder. Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Stuur een berichtje via de chat op onze website, mail naar info@thuiscursus.nl of bel naar ons algemene telefoonnummer: 076 8080 550. Tip: vermeld je studentennummer zodat we jou nog sneller kunnen helpen.

Examen & Diploma

Ben je klaar om jouw examen af te leggen? Ga dan naar je studentenprofiel of de eCampus om het examen in te plannen. Houd hier ook je aanvraag in de gaten om te zien of deze door ons is goedgekeurd. Je legt het examen af op onze locatie in Breda of Rotterdam. De actuele locaties, data en tijden vind je altijd terug op jouw eCampus.

Examen afleggen is gratis. Let er wel op dat je betaling (in termijnen) volledig dient te zijn voldaan. Je kunt jouw ingeplande examen uiterlijk 1 werkdag van tevoren kosteloos annuleren. Je hebt maar liefst 5 jaar om jouw examen af te leggen. Een (her)examen is in het lesgeld inbegrepen.

Inschrijven

Inschrijven gaat gemakkelijk en snel:
  • 1. Ga naar het online inschrijfformulier.
  • 2. Vul je gegevens in en selecteer de opleiding die je wilt volgen.
  • 3. Kies een betaalmethode (overschrijving, iDeal, MasterCard of Visa) en rond de inschrijving af.
Wanneer je betaling bij ons binnen is, krijg je binnen een werkdag een bevestiging van je inschrijving en van je betaling.

Stage

Stage lopen is bij onze opleidingen geen verplicht onderdeel van jouw opleiding. Het is dus geen voorwaarde om succesvol je diploma te behalen. Wil je wel graag stage lopen, om bijvoorbeeld de praktijk te oefenen, ervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. Je gaat dan zelf op zoek naar een stageplaats.

Het aantal dagen en uren bepaal je in overleg met het bedrijf. Daarna loop je tot maximaal 300 uur stage. Deze stage eindigt voor je examen aflegt. Een stageplaats gevonden? Neem contact met ons op als je een stagecontract wenst te ontvangen.

Let op: voor de opleiding Onderwijsassistent wordt ten zeerste aangeraden om een stage te lopen. Je dient namelijk een portfolio samen te stellen om je diploma te behalen.

Thuisstudies

Je volgt onze thuisstudies op je eigen tempo. Zodra je hebt betaald, gaat je opleiding van start! Het studiemateriaal ontvang je op papier (in een lesmap) en digitaal. Onze studenten doen zo’n 3 tot 6 maanden over een thuisstudie. Dit gemiddelde is gebaseerd op 4 tot 6 uur studeren per week. Je mag uiteraard ook langer of korter over jouw opleiding doen.

Je hebt onbeperkt toegang tot de eCampus. Dit is het studentenplatform waar je bijvoorbeeld de lesstof en extra oefeningen vindt. Daarnaast heb je standaard een jaar lang begeleiding van jouw persoonlijke docent. Dit gaat in vanaf het moment dat je thuisstudie begint.

Heb je meer tijd nodig voor je opleiding? Dan kun je deze begeleiding voor 139 euro per jaar verlengen. Dit hoeft uiteraard niet. Je hebt maar liefst 5 jaar de tijd om examen af te leggen.

eCampus

Als student krijg je bij ons onbeperkt toegang tot de eCampus. Deze digitale leeromgeving ondersteunt je tijdens je thuisstudie. Je gebruikt de eCampus voor:

  • Het doornemen van de lesstof
  • Het maken, bekijken of lezen van extra cursusmateriaal (zoals video’s en documenten)
  • Het inplannen of annuleren van een examen
  • Contact met je persoonlijke docent

websiteFaqHeader

Algemeen

Bij ons krijg je het allebei! Dat maakt het nog makkelijker om te studeren waar én wanneer het jou uitkomt. De lesmap krijg je per post thuisgestuurd. De digitale versie staat voor je klaar op de eCampus.

Examen & Diploma

Met ons beroepsdiploma ga je aan de slag als zelfstandige of in loondienst. Dit is mogelijk binnen commerciële beroepen. Een commercieel beroep is een beroepsactiviteit waarvoor de bevoegde overheid geen regels oplegt. Het beroep is dus vrij toegankelijk. Voorbeelden zijn een grafisch vormgever, masseur of coach.

eCampus

De eCampus vind je hier. Je logt in met jouw e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt gebruikt bij jouw inschrijving.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0