Vacatures NHBO

NHBO is een jonge en snelgroeiende onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs in thuisstudies en klassikale opleidingen. We zijn onderdeel van een internationale onderwijsgroep met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Bulgarije.

———————————————————————————————————————————————————

We zijn voor ons kantoor in Rotterdam op zoek naar (m/v):

Opleidingscoördinator (40u)

Zin een in afwisselende baan met verantwoordelijkheid? Dan is dit de functie voor jou! Een voorbeeld van jouw dag als opleidingscoördinator:

Je opent ’s ochtends de deuren van ons splinternieuwe kantoor in Rotterdam. Er staat je veel te doen vandaag. Binnenkort gaat de opleiding pedicure weer van start, maar je hebt met spoed een nieuwe docent nodig. Gelukkig heb je goede ideeën over hoe je deze snel online kunt vinden.

Nog voordat je je kopje koffie op hebt, staat er een bezoeker voor de deur. Deze potentiële student wil graag meer informatie over een aantal thuisstudies, maar twijfelt nog welke het beste bij haar past. Je weet dit helder te krijgen, en je handelt direct haar inschrijving af.

Tussendoor heb je nog wat telefoontjes beantwoord, en je zal die middag klanten te woord staan via de chatbox. Maar eerst heb je nog een kennismakingsgesprek met een mogelijke docent, die laatst zijn cv naar je had gestuurd. Misschien is het iets voor een opleiding die we nog niet aanbieden. Na de ontmoeting bespreek je je bevindingen met een van je collega’s in Breda.

Vandaag blijf je iets langer zitten, want om zes uur gaat er een nieuwe opleiding visagie van start. Dit is de eerste keer voor deze docent, dus maak je haar wegwijs, zorg je dat het materiaal compleet is, zet je koffie en thee klaar en bied je ondersteuning tot de presentielijst volledig is ingevuld. De groep is enthousiast, en dat voelt goed!

Jouw profiel

• Je beschikt over minimaal drie jaar werkervaring (in de opleidingswereld is een pluspunt).
• Je hebt ervaring met het werven en opvolgen van mensen
• Je hebt overtuigingskracht en weet dingen voor elkaar te krijgen
• Je bent goed in regelen en organiseren
• Je bent flexibel en springt graag bij waar nodig
• Je kunt heel zelfstandig werken
• Je vindt het leuk om soms op een andere locatie te werken
• Je bent enthousiast en wil van jouw functie een succes te maken
• Je spreekt en schrijft perfect Nederlands

Wij bieden je

Je kunt rekenen op een competitief salaris en een informele werkomgeving, waarbij je deel uitmaakt van een internationaal team.

Zin om te beginnen?

Stuur je cv en motivatiebrief naar anton.baert@nhbo.nl

———————————————————————————————————————————————————

We zijn voor ons kantoor in Rotterdam op zoek naar (m/v):

Opleidingsconsulent – Copywriter (40u)

Jouw functie is tweeledig

Als opleidingsconsulent ben jij het eerste aanspreekpunt en geef je studenten het juiste advies over onze opleidingen. Je hebt direct klantencontact, zowel face-to-face, als via e-mail, telefoon en chat. Een perfecte beheersing van het Nederlands, zowel gesproken als geschreven, is dus onontbeerlijk in deze functie. Daarnaast ben je klantvriendelijk, vlot in de omgang en beschik je over de nodige overtuigingskracht.

Als copywriter schrijf jij wervende teksten die verkopen en potentiële studenten overtuigen om aan onze school les te volgen. We sturen jouw teksten uit via e-mail, of gebruiken ze op onze websites of in onze campagnes. Je beschikt dus over een scherpe, veelzijdige pen, en je schrijft uiteraard foutloos. Jouw teksten zijn blijvend, we steken ze immers in ons gloednieuw CMS.

Je profiel

Naast een flinke portie commerciële feeling beschik je over een groot empathisch vermogen, en kan je je makkelijk verplaatsen in de leefwereld van jouw klanten; studenten die na het behalen van hun diploma een nieuwe carrière willen starten als werknemer of zelfstandige.

Je bent iemand die heel zelfstandig kan werken, en uit een minimum aan aanwijzingen het maximale resultaat haalt. Je hebt een winnaarsmentaliteit, met een grote portie enthousiasme om van jouw baan een succes te maken

Je werkt punctueel en met een positieve instelling. Je gaat graag met mensen om en bent een teamplayer. In het ideale geval heb je ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring in de opleidingswereld is een pluspunt.

Onontbeerlijk in deze functie is een scherpe pen. Je bent een taalpurist en schrijft foutloos Nederlands. Je houdt ervan teksten te corrigeren en kan zowel een overtuigende zakelijke mail schrijven als aanstekelijke, wervende teksten. Je hebt ervaring in online copywriting (SEO) en content marketing. Je hecht naast de inhoud ook belang aan de vormgeving van je teksten.

Wij bieden je

Je kunt rekenen op een competitief salaris en een informele werkomgeving, waarbij je deel uitmaakt van een internationaal team.

Zin om te beginnen?

Stuur je cv en motivatiebrief naar anton.baert@nhbo.nl

Maak werk van je opleiding!