Vacatures NHBO

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs in thuisstudies en klassikale opleidingen. NHBO is een onderdeel van een internationale onderwijsgroep met eigen vestigingen in Belgiƫ, Nederland, Frankrijk en Bulgarije. NHBO richt zich op de Nederlandse markt met een ruime keuze aan praktijkgerichte beroepsopleidingen waarmee je als werknemer of zelfstandig ondernemer onmiddellijk aan de slag kunt.

———————————————————————————————————————————————————

Creatieve copywriter (vakantiebaan)

NHBO – Breda
Tijdelijk – Fulltime

Functie:
Kom jij ons team versterken? Je zal onze medewerkers ondersteunen tijdens hun dagelijkse taken en zal instaan voor o.a. het herwerken van documenten, het redigeren van cursusmateriaal en het (her)schrijven van teksten.

Profiel:
Bij voorkeur volg je een opleiding journalistiek, taal- en letterkunde of communicatie. Belangrijkste is echter dat je een vlotte en foutloze pen hebt, in combinatie met een innovatieve geest. Je kan wervend schrijven en weet hoe je een bepaalde doelgroep kan overtuigen met je schrijfstijl. Je hebt kennis van HTML/Wordpress of bent bereid hiervoor een interne spoedopleiding te volgen. Ook de administratieve kant van de job (herwerken van documenten en brieven naar een nieuwe huisstijl) schrikt je niet af.

Aanbod:
Ben je het zat om in de zomer rekken te vullen en wil je wel eens een uitdagende vakantiebaan? Heb je zin om mee te draaien als copywriter/websitemedewerker in een jong en dynamisch team? Dan zijn we op zoek naar jou! We zijn op zoek naar een student die in de maanden juli en augustus bij ons aan de slag wil!

Mail je brief en CV naar: vacatures@nhbo.nl ter attentie van Charlotte Gallis

———————————————————————————————————————————————————

Maak werk van je opleiding!