vacancies_join_intern

Thuiscursus.nl groeit hard! We zijn daarom altijd op zoek naar enthousiaste en proactieve collega's. Wil jij echt je stempel drukken op ons bedrijf? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een geweldig (internationaal) team? Dan zoeken wij jou!

vacancies_discover

vacancyYesIWill

Vacature Copywriter


Heb jij altijd al een voorliefde voor taal en schrijven gehad? Heb je zin om elke dag met je passie voor schrijven aan de slag te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! ...

readMore

Vacature Recruiter


Ben jij de nieuwe recruiter waar wij naar op zoek zijn? Ben jij een echte speurneus met oog voor talent? Als recruiter maak jij de juiste match tussen onze opleidingen en docenten. Je weet precies waar zij gelukkig van worden. Klinkt dit al als muziek in je oren? Dan is dit wellicht dé ideale baan voor jou!
 
Als recruiter ben je v ...

readMore

vacancies_talent

vacancies_spontan

vacancies_we_offer

vacancies_offer_1

vacancies_offer_2

vacancies_offer_3

vacancies_offer_4

vacancies_offer_5

vacancies_offer_6


vacancies_drinks

Benjamin RuytersBenjamin Ruyters

Voorzitter / Bestuurder

Nick Van BoxelNick Van Boxel

IT project manager

vacancies_hoe

Zit jij boordevol talent? En wil je samen met je collega's onze school nog beter maken? Stuur dan snel je cv en motivatiebrief naar info@thuiscursus.nl.

Heb je vragen over de vacature? Stuur een mailtje of bel ons op 076 808 0550. Hopelijk tot snel!

vacancies_discover

vacancies_others

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0