Unieke leermethode

Thuis studeren = studeren op eigen tempo

Een thuisstudie volgen op Thuiscursus.nl is de meest flexibele manier om je erkende diploma te behalen. Je start je thuisstudie wanneer jij wilt, studeert waar en wanneer je wilt en legt examen af wanneer jij er klaar voor bent. Dat is bijvoorbeeld erg handig als je een druk sociaal leven hebt, of wanneer je een studie moet combineren met een baan of een gezin. Tijdens je studie kun je rekenen op 12 maanden professionele begeleiding van een docent.

De waarde van het diploma dat je behaalt via afstandsonderwijs is gelijk aan dat van dure onderwijsinstellingen die klassikaal onderwijs organiseren.

Persoonlijke begeleiding tijdens je studie

Onze aanpak is uniek: de professionele begeleiding bij je cursus is geschreven en wordt begeleid door een succesvolle docent die minstens vijf jaar ervaring heeft in het vak dat jij gaat uitoefenen! Daardoor weet de docent perfect wat er in de beroepspraktijk speelt en welke vaardigheden voor jou belangrijk zijn. De opleiding is dus zeer praktijkgericht en volledig afgestemd op de nieuwste wetgeving en laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

Ons doel? Jou aan een baan helpen!

Onze opleidingen zijn praktijk- en dus uitermate baangericht. Wanneer je het examen succesvol hebt afgelegd, heb je alle kennis en vaardigheden in huis om direct aan de slag te gaan als werknemer en/of zelfstandig ondernemer!

Online leeromgeving

Nadat je je hebt ingeschreven voor een opleiding op Thuiscursus.nl, krijg je naast het cursusmateriaal een toegangscode tot ons online leerplatform toegestuurd. Hierop vind je bij elk hoofdstuk oefeningen en opdrachten waarmee je test of je de aangeboden leerstof goed hebt verwerkt. Via het platform neem je ook rechtstreeks contact op met je persoonlijke vakdocent, die binnen de 48 uur al jouw vragen zal beantwoorden en feedback zal geven op de oefeningen in het cursusboek. Deze begeleiding duurt één jaar lang en zit bij de cursusprijs inbegrepen. Zo bereid je je optimaal voor op het behalen van je diploma.

Stage: loop mee in de praktijk

Stage lopen is bij het merendeel van onze opleidingen geen verplicht onderdeel van het curriculum. Je hoeft dus geen stage te lopen om je diploma te behalen.

Wil je wél graag stage lopen, bijvoorbeeld om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard wel!

In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om jouw stage te registreren. Maak in het laatste geval een afspraak via op 020-4230770 of info@thuiscursus.nl.

Bekwame docenten uit het werkveld

Al onze opleidingen worden ontwikkeld en begeleid door professionele docenten met jarenlange praktijkervaring. Jouw docent weet daardoor perfect wat er in het werkveld speelt. De selectie van onze docenten is dan ook zeer streng. Naast didactische vaardigheden moeten zij over minstens vijf jaar ervaring beschikken in het vak waarin jij gaat studeren en nadien werken.

Schrijf je nu inGratis proefhoofdstukVeelgestelde vragenContact

Maak werk van je opleiding!