Sport/Trainingsmethoden

Trainingsmethoden

Wil jij leren hoe je met verschillende trainingsmethoden specifieke doelen kunt bereiken? En wil je met jouw expertise andere mensen helpen hun goals te bereiken? Dan zit je hier goed. Onze cursussen leren je alles wat je moet weten en kunnen om als personal trainer aan de slag te gaan. Kies de cursussen die aansluiten bij jouw interesses, word een expert in je vakgebied en ga professioneel aan de slag met je passie voor sport.

de beste trainingsmethoden

up-to-date en praktijkgericht

alles over sport en coaching

voor echt sportfanaten

geen voorkennis nodig

persoonlijke begeleiding

essentieel voor elke coach

keuze uit meerdere methoden

voor beginners en gevorderden

van passie tot beroep


allCoursesWithinSubtheme Trainingsmethoden

Trainingsmethoden

Performance Coach

Performance Coach, cpProfessionWithFuture

Behaal jouw beroepsdiploma! Word Conditietrainer in 6 maanden

availableVia

Trainingsmethoden

Personal Trainer Expert

Personal Trainer Expert, cpProfessionWithFuture

Behaal jouw beroepsdiploma! ISO Gecertificeerd. Word Personal Trainer in 6 maanden!

availableVia


beSureOfYourFuture

Verschillende doelen vereisen verschillende trainingsmethodes. Als PT is het belangrijk dat je weet welke oefeningen gepast zijn voor jouw klanten. Stem de trainingsmethodes af op de goals van je klanten en je zal snel vorderingen merken. Met de opleidingen uit het subthema Trainingsmethoden kan je meteen aan de slag als PT. Sluit je aan bij een fitnesscentrum of een sportclub, of zoek zelf klanten en begin als zelfstandige.

Er is veel vraag naar goed opgeleide personal trainers. Tegenwoordig wil iedereen fit en gezond door het leven gaan, maar niet iedereen wil de moeite doen om uit te zoeken hoe ze dat best aanpakken. Ze doen dan beroep op een personal trainer die hen alles haarfijn uitlegt en hen begeleidt. - employerSpeaks

Trainingsmethoden

trendsCapitalized

De afgelopen jaren heeft CrossFit een enorme impact gehad op de fitnessindustrie. Het steeg in populariteit omdat het een snelle en efficiënte manier is om sterker te worden en calorieën te verbranden. In 2020 zal er echter een verschuiving plaatsvinden in de focus. In plaats van hoeveel gewicht, of hoeveel reps we kunnen voltooien, zal het belang liggen in de manier waarop we alle bewegingen uitvoeren en de juiste techniek leren door middel van Functional Training. Functional Training focust op bewegingen die de spieren trainen die we het meest gebruiken voor dagelijkse taken. Deze vorm van training stelt ons lichaam in staat om zo lang mogelijk optimaal te blijven functioneren. Functional Training concentreert zich op het verfijnen van balans en coördinatie en het opbouwen van kracht op de juiste manier. Deze trend is een bijzonder belangrijke vorm van training voor oudere volwassenen en zal zorgen voor een meer langdurig en blessurevrij gezondheids- en fitnessplan.

Trainingsmethoden, hundredPercentOfTheTime

Zoals in elk aspect van het leven, heeft technologie ook in de sportwereld een belangrijke plaats tegenwoordig. Er zijn tal van apps die je sportprestaties bijhouden of waarmee je sportschema's in kan opstellen. Het is zeker de moeite waard je te verdiepen in de apps en uit te testen welke voor jou goed werken.

Ik volgde de cursus Functional Training, omdat ik wilde leren hoe ik efficiënt kon fitnessen en om nieuwe methodes te ontdekken. Ik vond het zo boeiend en interessant dat ik een carrière als personal trainer begon te overwegen. Daarom volgde ik de opleiding Personal Trainer Expert, die ik een jaar geleden heb afgerond. Nu werk ik zelfstandig als personal trainer. Het was in het begin wat zoeken naar klanten, maar intussen zit mijn schema al aardig vol. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Mensen komen vaak informeren over onze cursussen Trainingsmethoden. Vaak zijn ze niet zeker of ze voorkennis nodig hebben. Voorkennis is zeker niet vereist voor deze cursussen. Een passie voor sport is natuurlijk wel handig, maar voor de rest leer je alles wat je nodig hebt, van de basis tot de gevorderde details.

niceToKnowHeader

  • Wanneer je afvalt, verlaat vet je lichaam via je ademhaling! Vreemd hé? Vet wordt uitgestoten als koolstofdioxide wanneer we uitademen.
  • 25% van je botten zitten in je voeten. Elke voet bevat 26 botten, 33 gewrichten en meer dan 100 spieren, ligamenten en pezen.
  • Sporten versterkt ook je brein. Fysieke beweging spoort de productie van nieuwe neuronen in het brein aan. Vooral wanneer we ouder worden, is regelmatig sporten belangrijk om het brein fris te houden.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-