Sport/Sportmassage

Sportmassage

Wil je je graag specialiseren in sportmassage? Dan scoor je zeker met deze praktijkgerichte opleidingen!

Tijdens de opleidingen ontdek je alles over het genezen en voorkomen van blessures bij sporters. Je leert over de anatomie van de mens, hoe spieren werken, de verschillende massagetechnieken en nog veel meer. Neem eens een kijkje in het aanbod en ontdek de cursus die het beste bij jou past!

praktijkgericht

les van professionele masseur

individuele begeleiding

waardevol diploma

meerwaarde voor je praktijk

nieuwste technieken

geen voorkennis vereist

verschillende soorten massage

klaar en duidelijk uitgelegd

meerdere massagetechnieken


allCoursesWithinSubtheme Sportmassage

Sportmassage

Sportmasseur

Sportmasseur, cpProfessionWithFuture

Leer alles over sportmassagetechnieken, tapes en bandages, sportletsels en meer.

availableVia


beSureOfYourFuture

Om het maximale uit hun lichaam halen, hebben sporters nood aan professionele massages. Een goede sportmassage zorgt ervoor dat de spieren zich sneller herstellen, de gewrichten flexibeler wordt en blessures worden vermeden. Tijdens deze opleidingen leer jij hoe je sporters optimaal kan helpen met doelgerichte sportmassages. Je identificeert problemen en weet hoe je ze aanpakt. Jouw diploma vergroot bovendien je kansen op de arbeidsmarkt exponentieel. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.  

We laten vaak een sportmasseur langskomen om onze spelers te behandelen voor of na een belangrijke wedstrijd. Het is belangrijk dat de masseur veel kennis heeft van de anatomie van de mens, zodat hij of zij weet welke massagetechnieken toegepast moeten worden. Elke sport en elk geval is uniek. - employerSpeaks

Sportmassage

trendsCapitalized

We zien vaak dat mensen beginnen als sportmasseur zonder de nodige opleiding te volgen. Ze volgen een traditionele massagecursus en denken dat dat wel volstaat. Maar dat is zeker niet aan te raden. Als sportmasseur kan je heel wat pijn verlichten en problemen verhelpen, maar als een sportmasseur niet exact weet wat hij aan het doen is, dan kunnen er ook nefaste dingen gebeuren. Een goede opleiding is absoluut noodzakelijk als je als sportmasseur aan de slag wilt.

Sportmassage, hundredPercentOfTheTime

Het is al meermaals wetenschappelijk bewezen dat massages tal van positieve effecten hebben op het lichaam. Zowel voor als na het sporten helpt het om de spieren te ontspannen en herstel te triggeren. Daarom is het tegenwoordig bij bijna elke topsporter een essentieel onderdeel van hun trainingsschema.

Ik volgde de cursus Massagetherapeut voor Topsporters. Dankzij die cursus weet ik perfect hoe ik met verschillende massagetechnieken topsporters kan behandelen. Omdat de cursus zo praktijkgericht is, kon ik meteen aan de slag gaan. Zeker de moeite waard! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Mensen vragen vaak of ze voor onze cursussen Sportmassage al veel moeten weten over massage of ervaring hebben. Dat is zeker niet vereist voor deze cursussen. Als je graag met je handen werkt en veel motivatie hebt, dan is dat al meer dan genoeg. De rest leer je in de cursus wel, van de basis tot de gevorderde details.

niceToKnowHeader

  • Sportmassage helpt de sporter beter én langer te slapen.
  • Het is bewezen dat sportmassage de hersteltijd na een blessure korter maakt.
  • Massage helpt ook voor een betere flexibiliteit en betere prestaties.
  • Het zorgt voor een vermindering van spanning op de spieren en spierpijn.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-