Beauty/Spabehandelingen

Spabehandelingen

Leg je klanten in de watten met deze deugddoende en helende spabehandelingen. Maak je keuze uit een van deze cursussen onder begeleiding van een ervaren docent. Zo zet je snel een nieuwe skill op je cv en start je meteen aan je nieuwe carrière!

diverse behandelingen

ontspannend en helend

relaxerende technieken

onmisbaar in wellnesssector

les van ervaren topdocenten

nadruk op praktijkoefening

populairste spabehandelingen

jouw carrière in de wellness

extra skill op je cv

ook voor beginners


noCoursesWithinSubtheme Spabehandelingen


beSureOfYourFuture

Beauty- en wellnesscentra zijn altijd op zoek naar goed personeel. Met een diploma van onze school toon je tijdens je sollicitatie aan dat je over de nodige kennis en vaardigheden beschikt. Daarnaast kan je ook als zelfstandige starten en je eigen centrum openen.

Wie in mijn massage- en wellnesssalon wil starten moet kunnen aantonen dat ze over de juiste vakkennis, vaardigheden en people skills beschikken. Bij sollicitanten met een diploma van jullie school weet ik dat het altijd wel goed zit. Die gesprekken en testen zijn eigenlijk altijd al uitstekend verlopen. Het is duidelijk dat ze les gehad hebben van echte professionals. - employerSpeaks

spabehandelingen

trendsCapitalized

Spabehandelingen zijn altijd populair geweest en met de toenemende stressfactoren in het dagelijks leven, zoeken we alsmaar vaker ontspanning. Die vinden velen in een massage, een gezichtsbehandeling, een manicure en zoveel meer! De wellnesssector is sterk onderhevig aan trends. Er komen elke maand nieuwe behandelingen en producten bij. Denk maar aan cryotherapie (extreem koude temperaturen zorgen voor een snellere celvernieuwing) of halotherapie (zouttherapie).

Spabehandelingen, hundredPercentOfTheTime

Ook in de wellnesssector wordt sterk ingezet op vernieuwing en innovatie. Verrassend, want een digitale detox kan voor velen nochtans nodig zijn. Tegenwoordig bestaan er centra waar je met een VR-bril volledig ondergedompeld wordt in een andere wereld, zoals een tropisch strand, een rustgevend bos, een geurend bloemenveld of in de bergen. Met bijhorende achtergrondgeluiden en gepaste aromatherapie kom je volledig tot rust!

Na meer dan tien jaar in een stresserende bureaujob koos ik eindelijk voor mijn grote droom: massagetherapeute worden in een wellnesscenter. Ik schreef me in voor de allround opleiding en kreeg les van fan-tas-tische docenten. Ik heb ook heel wat interessante medecursisten leren kennen, waaronder mijn huidige zakenpartner Els. Binnen enkele weken openen we samen ons eigen massagesalon! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Wie in de wellnesssector wil beginnen kan niet buiten onze school om. Onze docenten zijn stuk voor stuk expert in hun vak die hun studenten van A tot Z klaarstomen om aan de slag te gaan met verschillende soorten behandelingen. Ze zorgen voor een praktijkgerichte aanpak, zodat je de technieken vlug in de vingers krijgt. Met je diploma op zak heb je de mogelijkheid om je eigen zaak te starten en zal het solliciteren alvast een pak makkelijker verlopen!

niceToKnowHeader

  • Wat weinig mensen weten is dat massage ontzettend goed is voor de hersenen. Massage kan helpen om helderder te denken, zich beter te concentreren en om onderdrukte emoties los te gelaten.
  • Massage is misschien wel de oudste vorm van medische zorg. Ook in het oude Egypte gaven ze massages om pijn te verzachten en mensen te genezen.
  • De nagels aan onze vingers groeien gemiddeld 3,5 millimeter per maand. De nagels van mannen groeien sneller dan die van vrouwen en ook in de zomer gaat het groeiproces vlugger dan in de winter.
  • Rimpels ontstaan door de afname van collageen, hyaluronzuur en elastine in de huid. Woorden die je regelmatig ziet terugkomen op beautyproducten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0