Persoonlijke Ontwikkeling/Beter communiceren

Beter communiceren

Wil jij duidelijk je boodschap verkondigen? En glashelder communiceren met jouw team, je baas of je partner? Dan zijn deze opleidingen perfect voor jou. Schrijf je nu in.

les van experts

een studie op jouw maat

handige online leeromgeving

oefen meteen in de les

waar en wanneer je wil

les bij jou in de buurt

praktijkgericht les

mix van theorie en praktijk

waardevolle diploma's

up-to-date cursussen


allCoursesWithinSubtheme Beter communiceren

Leer beter communiceren

Autismecoach

Autismecoach, leer praktisch en doelgericht begeleiden

Ontdek alles over ASS en ga direct aan de slag als Autisme Coach. Schrijf je nu in!

availableVia

Leer beter communiceren

Biografie Schrijven

Biografie Schrijven, cpProfessionWithFuture

Groei uit tot Biograaf en leer hoe je iemands leven uniek beschrijft.

availableVia

Leer beter communiceren

Gesprekstechnieken

Gesprekstechnieken, cpProfessionWithFuture

Je boodschap overtuigend kunnen overbrengen tijdens presentaties?

availableVia

Leer beter communiceren

Lichaamstaalexpert

Lichaamstaalexpert, cpProfessionWithFuture

Leer lichaamstaal begrijpen en succesvol toepassen in diverse situaties.

availableVia

NLP, cpProfessionWithFuture

Wil jij jouw communicatie verbeteren op persoonlijk of zakelijk gebied?

availableVia


beSureOfYourFuture

Solliciteren gaat altijd beter met een portie zelfvertrouwen. Of misschien leer jij liever hoe je elk gesprek naar jouw hand zet? Dan zijn deze opleidingen gemaakt voor jou. Je leert uitkomen voor je mening, vol zelfvertrouwen gesprekken aangaan, feedback geven en conflicten vermijden. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Ik ben nooit echt een grote communicator geweest, maar toen ik de kans kreeg promotie te maken en plots een team onder me kreeg, moest ik wel. Ik heb me daarom meteen voor een gesprekstechnieken ingeschreven. Eigenlijk zou iedereen die ooit een team wil leiden, deze skills onder de knie moeten krijgen. Je leert er zoveel uit! Ik heb plots een eigen stem. Een stem waar mensen naar luisteren. - employerSpeaks

Leer beter communiceren

trendsCapitalized

NLP en conflictbemiddeling zijn veelgevraagde skills op elk cv. Maar ook glasheldere communicators wordt steeds vaker gezocht. Mensen die feedback kunnen geven op een manier die motiveert. Klaar voor deze uitdaging? Onze lessen worden gegeven door professionals met pakken ervaring. Zij geven je tal van tips&tricks, zodat jij elke situatie de baas kan.

Beter communiceren, hundredPercentOfTheTime

Sociale vaardigheden zijn iets van alle tijden. Toch is er een evolutie merkbaar. Soft skills worden steeds belangrijker. Werkgevers zien in dat een diploma of de juiste ervaring meestal niet genoeg zijn. Ze willen vooral de juiste mensen in hun team. Apps of computerprogramma’s kunnen die mensen nog niet herprogrammeren, maar coaches kunnen dat wel. Door wetenschappelijk-onderbouwde technieken toe te passen verbeter je jouw zelfvertrouwen, feedback-vaardigheden en manier van communiceren.

Ik vind het soms moeilijk om in te schatten wat andere mensen willen en hoe ze zich voelen. Ik kreeg die feedback vaak op mijn evaluatiegesprekken en besloot dan ook om er iets aan te doen. De opleiding gesprekstechnieken hielp me enorm verder. Ik merk ook meteen dat er een rust bij mijn collega’s gekomen is, dat er voordien niet was. Ik ga opnieuw met plezier naar het werk. Iedereen die beter wil communiceren zou deze cursussen moeten volgen. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Als meester-communicator heb je overal een stapje voor. Je komt makkelijker uit je woorden en kan je boodschap beter overbrengen. Dat heeft op meer plaatsen dan op je werk enorme voordelen. Ook privé kan je terugvallen op de tal van tips&tricks uit de les. Je krijgt een beter inzicht in lichaamstaal, leert met feedback omgaan en ze uitdelen en slaagt erin anderen rondom je te motiveren. Kortom: deze cursussen zijn voor iedereen geschikt.

niceToKnowHeader

  • Een positieve werkcultuur verhoogt de productiviteit en zorgt voor een lagere turn-over rate.
  • Lichaamstaal wordt voor drie dingen gebruikt: om verbale taal te vervangen, om verbale taal te versterken, of om iets bloot te geven wat je liever niet blootgeeft.
  • Het eerste boek over lichaamstaal is al meer dan 350 jaar oud.
  • Assertiviteit doet meer dan je standpunt helder maken. Het zorgt ervoor dat je je stress en zorgen beter kan filteren.
  • Verschillende werknemers halen hun motivatie uit verschillende zaken. Sommigen willen een hoog loon, anderen willen groeien en nog anderen zijn op zoek naar een goede balans tussen werk- en privéleven.
  • 10 tot 12 minuten plannen per dag kan een ondernemer tot 2 uur tijd besparen iedere dag. Weten waar je mee bezig bent en zorgvuldig plannen verhoogt dus je productiviteit.
  • De meeste mensen zijn op hun productiefst tussen half 9 en 12 uur ‘s ochtends. Wanneer je een dagplanning opstelt, hou je daar best rekening mee.
  • Volgens sommige studies kijkt 80 procent van de werknemers er tegenop om maandag te beginnen werken. Maar dat percentage zakt iedere dag tot en met vrijdag.
  • We worden gemiddeld iedere 8 minuten onderbroken door iets of iemand. Een gemiddelde onderbreking duurt dan weer 5 minuten. Dat is bijna 3 uur per dag.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0