Persoonlijke Ontwikkeling/Gedrags en leerproblemen oplossen

Gedrags en leerproblemen oplossen

Word nu coach en help probleemgedrag en leerstoornissen de wereld uit. Draag je steentje bij aan een gezondere maatschappij. Schrijf je nu in.

les van experts

een studie op jouw maat

handige online leeromgeving

oefen meteen in de les

waar en wanneer je wil

les bij jou in de buurt

praktijkgericht les

mix van theorie en praktijk


allCoursesWithinSubtheme Gedrags en leerproblemen oplossen

Gedrags- en leerproblemen oplossen

Autismecoach

Autismecoach, leer praktisch en doelgericht begeleiden

Ontdek alles over ASS en ga direct aan de slag als Autisme Coach. Schrijf je nu in!

availableVia

Gedrags- en leerproblemen oplossen

Trainer Faalangst-Weerbaarheid

Trainer Faalangst-Weerbaarheid, cpProfessionWithFuture

Zweten, een trillende stem of black-outs? Leer nu hoe je faalangst onder controle houdt.

availableVia


beSureOfYourFuture

ADHD, autisme en andere leerstoornissen krijgen terecht meer en meer aandacht. Ouders zijn zelf ook steeds vaker vragende partij voor oplossingen. Een dokter is niet langer het enige middel dat een uitweg biedt. Coaches en therapeuten vormen steeds vaker de sleutel tot een gelukkiger leven. Jij kan die coach zijn. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Onze eerste en enige familiecoach was iemand die zich in afstandsonderwijs had gespecialiseerd in autisme en ADHD. Dankzij haar hulp, geduld en oefeningen slaagden we erin connecties te maken met onze zoon. Dit was ervoor echt onmogelijk. We kunnen onze dankbaarheid echt niet beschrijven. Als coach verander je mensenlevens. - employerSpeaks

Gedrags- en leerproblemen oplossen

trendsCapitalized

Gedrags- en leerstoornissen treden stilaan naar de voorgrond. Mensen durven erover praten en families zoeken hulp. Maar ook de wetenschap is volop in beweging! We weten steeds meer over bepaalde stoornissen en kunnen mensen dan ook beter helpen. Coaches staan hier op de eerste lijn. Ze geven families steun en inzicht in hun specifieke situatie. Als coach kom jij tegemoet aan de stijgende vraag voor specialisten zoals jij.

Gedrags en leerproblemen oplossen, hundredPercentOfTheTime

Iedere dag worden er nieuwe ontdekkingen gedaan over autisme en ADHD. De wereld van een coach evolueert dus dagelijks en snel. Opleidingen zoals deze zijn dan ook perfect om je bij te scholen. Je krijgt de laatste nieuwe tips en tricks en een stevige basis aan gezonde kennis waarmee je meteen zelf als therapeut of coach aan de slag kan.

Als coach besef ik heel goed dat je bijscholen noodzakelijk is. De laatste jaren komen mensen vaker met problemen met hun kinderen over de vloer. Ze vinden het moeilijk om te connecteren. Dat is een heel specifiek probleem waar ik voordien eigenlijk geen ervaring mee had. De cursus in afstandsonderwijs was voor mij en mijn klanten perfect. Ik kon zo makkelijk op de noden inspelen van een groeiende groep klanten. Ik raad de cursus dan ook aan alle relatietherapeuten en familiecoaches aan. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Onze opleidingen tot coach zijn felbegeerd. We merken dat er veel interesse is om gedrags- en leerstoornissen te begrijpen. Sommige studenten zijn op zoek naar antwoorden voor zichzelf, anderen willen hun kennis als therapeut of coach bijschaven. Allemaal vinden ze de hulp die ze zoeken.

niceToKnowHeader

  • Een gezonde relatie hebben, betekent ook dat je zelf automatisch gezonder bent. Het verlaagt je hartslag, bloeddruk en stress.
  • Er zijn wereldwijd meer dan 53.000 therapeut actief op de arbeidsmarkt.
  • Volgens onderzoek is ongeveer 98 procent van de klanten blij met wat een therapeut voor hen kon betekenen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0