Evenwichtig Leven/Balans vinden

Balans vinden

In de drukte van vandaag is het soms moeilijk om de balans te behouden in het leven. Een te druk leven veroorzaakt stress en spanningen, en dat heeft nefaste uitwerkingen op je mentale en fysieke gezondheid. Mensen hebben vaak nood aan ontspanning en balans in hun leven. En jij kan hen daarbij helpen. Dankzij onze cursussen kan jij leren hoe je het leven van klanten terug in balans brengt. Volg nu een opleiding en help binnenkort mensen de balans terug te vinden.


allCoursesWithinSubtheme Balans vinden

Balans vinden

Aromatherapie

Aromatherapie, leer de werking van kruiden, bloemen en planten kennen

Ondergedompeld worden in de kennis over aromatherapie? Starten als aromatherapeut?

availableVia

Balans vinden

Energetisch Therapeut

Energetisch Therapeut, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor deze opleiding en help jouw klanten in balans brengen.

availableVia

Balans vinden

Omgaan met genderdiversiteit

Omgaan met genderdiversiteit, cpProfessionWithFuture

Volg de up-to-date thuisstudie Omgaan met genderdiversiteit en studeer op je eigen tempo.

availableVia

Reiki, voor meer ontspanning en balans in je leven

Met Reiki laat je de levensenergie weer stromen!

availableVia


beSureOfYourFuture

Met een diploma uit dit subthema weet jij hoe je mensen op verschillende manieren helpt hun leven in balans te brengen. Je kan aan de slag gaan als energetisch therapeut of je nog verder bijscholen, bijvoorbeeld tot life coach.

Een gezonde balans tussen je professionele carrière en je privéleven is absoluut noodzakelijk. Burn-outs en andere stressgerelateeerde klachten komen steeds meer voor. Daarom is er veel vraag naar gespecialiseerde coaches die mensen kunnen begeleiden naar een gezondere work-life balance. - employerSpeaks

Balans vinden

trendsCapitalized

Coaching wordt steeds meer iets voor iedereen, in plaats van een luxe. Mensen vanuit alle kringen hebben door dat ze nood hebben aan professioneel advies om de uitdagingen die ze tegenkomen aan te pakken. De voordelen van coaching blijven niet langer beperkt tot de elite. Het wordt een noodzaak voor iedereen in alle domeinen.

Balans vinden, hundredPercentOfTheTime

Zoals in veel sectoren gaan therapeuten en coaches tegenwoordig ook online te werk. Dankzij videochat is het mogelijk om vanop afstand coachingsessies te geven. Dat spaart veel tijd en moeite uit voor zowel de klanten als de coach/therapeut. Win-win!

Dankzij jullie school ben ik vorig jaar met succes kunnen starten als burn-out coach. Het begon allemaal toen ik van veel vrienden hoorden dat ze met stress te kampen hadden. Ik speelde vaak het luisterende oor en merkte dat ze daar veel aan hadden. Ik besloot een cursus Burn-out Coach en een cursus Life Coach te volgen. Zo ben ik na een jaartje studeren kunnen beginnen als zelfstandige. Ik zou voor geen geld terug naar mijn oude job willen! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Voor deze cursussen krijgen we veel inschrijvingen van studenten die echt een carrièreswitch overwegen en alles willen te weten komen over het coaching en evenwichtig leven. Daarnaast zijn er ook een hoop studenten die gewoonweg hun eigen leven willen verbeteren en een betere work-life balance willen creëren. Ook zij vinden in deze cursussen alles wat ze daarvoor nodig hebben.

niceToKnowHeader

  • Er zijn veel methodes om een evenwicht te scheppen in jouw leven of het leven van anderen. Zo is er life coaching, burnoutcoaching, yoga, mindfulness, aromatherapie, massages, reflexologie, etc. Verschillende mensen en verschillende klachten vereisen een andere aanpak.
  • Een belangrijk onderdeel van stress verminderen is het vertrouwen opbouwen met de personen die je behandelt. Daarom is het meer dan alleen kennis over de methodes hebben, je moet ook weten hoe je klanten laat ontspannen en een vertrouwensband met hen opbouwt.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-