Relaxatie

Wil jij ontdekken hoe je iemand volledig tot rust brengt? Wil je mensen helemaal laten ontspannen met een massage? Wil je leren hoe je alternatieve therapieën of voetreflexologie toepast? Dan zit je hier goed. Wij hebben meer dan 15 opleidingen waaruit je dé opleiding voor jou kiest. Volg nu een cursus en start binnenkort een nieuwe carrière met je behaalde diploma.


allCoursesWithinSubtheme Relaxatie

Relaxatie

Aromatherapie

Aromatherapie, leer de werking van kruiden, bloemen en planten kennen

Ondergedompeld worden in de kennis over aromatherapie? Starten als aromatherapeut?

availableVia

Relaxatie

Kruidengeneeskunde

Kruidengeneeskunde, kweek je eigen gezonde kruiden en planten

Leer alles over de genezende krachten van planten en kruiden.

availableVia

Relaxatie

Massagetherapeut

Massagetherapeut, cpProfessionWithFuture

Ontdek de geheimen van een goede en ontspannende massage.

availableVia

Relaxatie

Voetreflexologie Basis

Voetreflexologie Basis, cpProfessionWithFuture

Wil jij de basis van voetreflexologie leren kennen? Jouw kennis vergroten?

availableVia

Relaxatie

Voetreflexologie Gevorderden

Voetreflexologie Gevorderden, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de thuisstudie Voetreflexologie Gevorderden en maak werk van je passie!

availableVia


beSureOfYourFuture

Met een diploma van een van de cursussen uit het subthema Relaxatie ga je aan de slag als masseur, relaxatietherapeut of reflexoloog. Je kan aan de slag gaan in loondienst bij een gevestigde praktijk of zelf als zelfstandige je eigen toekomst vormgeven.

Ervaren massagetherapeuten zijn zeer gewild. De maatschappij wordt steeds sneller en de mensen zijn drukker bezig. Daarom is het belangrijk om af en toe de hulp van een relaxatiespecialist in te schakelen die je helemaal tot rust kan brengen. - employerSpeaks

Relaxatie

trendsCapitalized

Wellness binnen bedrijven is aan populariteit aan het winnen. Terwijl welzijn vroeger een individuele aangelegenheid was, beseffen bedrijven steeds meer dat ze verantwoordelijk zijn voor de mentale en fysieke gezondheid van hun werknemers. Er is stijging van het aantal boekingen van bedrijfsfitnesslessen, en wellnessruimtes en -behandelingen zijn niet meer exclusief in de modernste hoofdkwartieren te vinden.

Relaxatie, hundredPercentOfTheTime

Smartwatches zijn in opkomst. Enkele jaren geleden werden ze nog gezien als overbodig, maar tegenwoordig worden ze steeds meer gedragen en gebruikt. Vooral voor mensen die veel belang hechten aan hun gezondheid zijn de smartwatches enorm handig. Ze houden namelijk statistieken bij over je lichaam, zoals het aantal stappen, je bloeddruk en je slaapritme. Zo kan je makkelijk analyseren of je te gestresst bent en het tijd is om wat te relaxen.

Ik volgde de cursussen Stoelmassage, Massagetherapeut en Hotstone Massage. Dankzij die opleidingen weet ik nu perfect hoe ik met verschillende massagetechnieken mijn klanten kan helpen om te relaxeren. Omdat de cursussen zo praktijkgericht zijn, kon ik meteen aan de slag gaan. Ik zou de school zeker aanraden voor iedereen die een carrièreswitch overweegt. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Mensen vragen vaak of ze voor onze cursussen Relaxatie al veel moeten weten over massage of relaxatietherapie. Dat is zeker niet vereist voor deze cursussen. Als je graag met je handen werkt en veel motivatie hebt, dan is dat al meer dan genoeg. De rest leer je in de cursussen zelf wel, van de basis tot de gevorderde details.

niceToKnowHeader

  • Massage is mogelijk de oudste vorm van medische zorg. In Egyptische graftomben zijn er schilderijen teruggevonden die mensen afbeelden die worden gemasseerd.
  • Aanrakingen stimuleren het lichaam om endorfines vrij te geven. Dat zijn de natuurlijke pijnstillers van ons lichaam. Ze kunnen het hartritme en bloeddruk verlagen.
  • Daarnaast vermindert massage ook angstgevoelens en pijn en geeft het een boost aan je immuniteit.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0