Beweging

Wil je graag zelf beweeglijker zijn of anderen professioneel helpen flexibeler door het leven te gaan? Dan zijn onze opleidingen uit het subthema Beweging perfect voor je. Kies voor een opleiding tot yoga-expert of tot personal trainer. Wij zorgen ervoor dat je alles weet om meteen aan de slag te gaan wanneer je je diploma hebt behaald.


allCoursesWithinSubtheme Beweging

Beweging

Kinderyoga

Kinderyoga, cpProfessionWithFuture

Leer hoe je kinderen nu al bestand maakt tegen toekomstige stress en mentale remmingen.

availableVia


beSureOfYourFuture

Als yoga-instructeur of personal trainer ga je aan de slag bij een fitnesscentrum, yogastudio of als zelfstandige.

Bij onze yogastudio werven we regelmatig nieuwe lesgevers aan om professioneel yogalessen te geven. Het is altijd een pluspunt als ze een diploma van jullie school hebben. Dan zijn we zeker dat ze mee zijn met de nieuwste trends en genoeg praktijkkennis hebben. - employerSpeaks

Beweging

trendsCapitalized

Online coaching en online yoga winnen beide aan populariteit. Het grote voordeel is dat mensen niet allemaal samen naar één plek moeten komen om te sporten. Ze kunnen gewoon van thuis uit yogalessen volgen of online afspreken met hun personal trainer. Het is een veilig en tijdsparend alternatief voor de klassieke vormen. Voor yoga zijn er zowel livesessies op vaste tijdstippen of opgenomen filmpjes die mensen kunnen volgen wanneer ze willen. Die flexibiliteit is ontzettend handig in de drukke maatschappij van nu.

Beweging, hundredPercentOfTheTime

Er worden steeds meer variaties ontworpen op bestaande yogasoorten. Tegenwoordig heb je de gekste combinaties zoals yoga tussen de geitjes, op een paard, op een surfbord, op een slackline, terwijl je lacht, terwijl je loopt of terwijl je bier drinkt. Of elke variant ook echt een voordeel biedt, valt nog te bezien. Maar leuk en origineel zijn ze in ieder geval wel!

Ik volgde vorig jaar de cursus Yoga-instructeur. Dankzij die cursus weet ik perfect hoe ik de verschillende yogatechnieken zelf moet uitvoeren en ook kan aanleren aan anderen. Omdat de cursus zo praktijkgericht is, kon ik meteen aan de slag gaan en yogalessen beginnen geven. Zeker de moeite waard! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

De cursussen van het subthema Beweging zijn perfect voor iedereen die graag sportief bezig is. Veel van de studenten die deze cursussen volgen willen aan de slag gaan als coach, trainer of yoga-instructeur. Maar we krijgen evenveel studenten over de vloer die het gewoon voor zichzelf doen. Ze willen flexibeler worden en fitter door het leven gaan, maar weten niet goed hoe ze eraan moeten beginnen. Voor beide groepen zijn deze cursussen zeker de moeite waard.

niceToKnowHeader

  • Ongeveer 72% van de mensen die yoga doen, zijn vrouwen.
  • Er zijn meer dan 100 verschillende stijlen van yoga.
  • Yoga is meer dan 5000 jaar oud. Het is een van de oudste disciplines ter wereld.
  • Het wordt gezien als een van de meest succesvolle producten van de globalisatie.
  • Twee keer per week yoga doen, vermindert depressie en stress.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0