Studietraject op maat

Studeer wat en wanneer je wilt

Met een Studietraject op maat van Thuiscursus.nl kies je ervoor om je kennis te verbreden of verdiepen met een aantal opleidingen naar keuze. Daarbij kies je uit ons opleidingsaanbod van meer dan 350 opleidingen. Omdat je je eigen studiepakket samenstelt en zélf beslist welke modules je wilt volgen, sluit jouw opleiding optimaal aan bij je wensen. Daarbij geniet je van korting op het volledige inschrijfgeld.

Wanneer kan ik starten?

Je kunt een Studietraject starten wanneer je zelf wilt. Wij adviseren om dit altijd in samenspraak met één van onze opleidingsconsulenten te doen, zodat wij jouw wensen of toekomstperspectief kennen, en samen met jou het ideale traject kunnen uitstippelen. Maak hiervoor een afspraak op 020-4230770 of mail naar info@thuiscursus.nl.

Je kunt ook gewoon langskomen op ons kantoor in Breda of Amsterdam. Dat kan elke werkdag tussen 08.30 en 17.00 uur. Breda is ook geopend op donderdagavond tot 20.00 uur.

Wat kost deze opleiding?

De prijs van een Studietraject op maat wordt bepaald door de combinatie van opleidingen die jij tijdens jouw traject wilt volgen. Tijdens je gesprek met onze opleidingsconsulenten, zullen wij een prijs op maat voor je maken.

Liever een vooraf uitgestippeld traject volgen?

Word jij liever een echte vakspecialist? Kies dan voor een Allroundopleiding waarbij je alle belangrijke cursussen binnen een bepaald vakgebied in één opleiding volgt.

Andere boeiende studierichtingen via Thuiscursus.nl

Schrijf je nu inGratis proefhoofdstukVeelgestelde vragenContact

Maak werk van je opleiding!