Coaching

Coaching

Voetbalcoach, hockeycoach, gezondheidscoach; allemaal hebben ze één doel en dat is het beste in mensen naar boven halen. Ben jij straks degene die mensen aan een nieuwe baan helpt, jongeren op het rechte pad houdt of rokers van de sigaret afhelpt? Dan ben jij klaar voor een opleiding tot coach.

Coaching bestaat in vele vormen en maten en telt vele invalshoeken Je kan mensen dus op veel manieren helpen. Dankzij onze praktijkgerichte cursussen, samengesteld door vakexperts, wordt jij opgeleid tot een coach die van aanpakken weet.

Neem een kijkje in ons aanbod van groepslessen en thuiscursussen en kies jouw favoriete opleiding. Zo kan je na je inschrijving een nieuwe stap in jouw professionele carrière zetten.

allSubthemesWithinTheme Coaching

beSureOfYourFuture

We hebben het steeds drukker en we worden steeds ambitieuzer. De nood naar ontspanning, mindfulness en bewustzijn groeit mee. Een coach speelt daarin een hoofdrol. Hij of zij motiveert je, begeleidt je en leidt je naar meer geluk. Schuilt er zo’n coach in jou? Start vandaag je opleiding. Met een diploma van onze school toon je je leerkrachten en toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en het helpt jou bovendien om zelfstandig te starten.

Als HR ben ik verantwoordelijk voor het welzijn van alle werknemers. Aangezien we een groot team hebben, ontstaan er soms conflicten. De cursus conflictbemiddeling die ik in afstandsonderwijs gevolgd heb, heeft mij al vaak uit de nood geholpen. Ik houd de cursus dan ook graag dicht bij de hand. De massa aan tips & tricks zijn onmisbaar voor iedereen die met personeel werkt. - employerSpeaks

trendsCapitalized

Mindfulness en relaxatie zitten tegenwoordig in iedereens achterhoofd. Maar coaching is meer dan dat. Een coach helpt je de juiste carrière zetten te maken, verlost je van je burn-outs of leert je eindelijk wat assertiever zijn. Als coach ben je een vertrouwenspersoon en motivator. En steeds meer mensen zien dat in. De vraag naar coaches, zowel van werknemers als werkgevers, stijgt jaar na jaar opnieuw. Je doelen bereiken, of ze nu materieel of mentaal zijn, zit in de lift.

Coaching, hundredPercentOfTheTime

Mensen zijn op zoek naar mentale begeleiding. Om te ontstressen of om bepaalde doelen te behalen. Technologie lijkt daarvoor niet altijd de beste oplossing. Praten met anderen dan weer wel. Een coach is daarvoor de ideale persoon. Als coach help je mensen dan op weg om in hun leven weer rust en motivatie te vinden, zodat ze zowel op persoonlijk als professioneel vlak successen boeken.

Het is moeilijk om de vele voordelen van mijn assertiviteitstraining duidelijk te maken. Ik doe nu eindelijk mijn droomjob, heb meer verantwoordelijkheid en verdien ook meer dan ooit tevoren. De training was het duwtje in de rug waar ik al jaren nood aan had. Merci! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

De vraag naar coaches blijft stijgen. Werknemers en werkgevers durven vaker de stap richting hulp zetten en de positieve mond-tot-mondreclame die daaruit voortvloeit zorgt ervoor dat je als startende coach terecht komt in een arbeidsmarkt die naar je smacht.

niceToKnowHeader

  • Stress zorgt ervoor dat je hersencellen sneller afsterven, waardoor je je moeilijker kan concentreren.
  • Mindfulness vergroot je concentratievermogen.
  • Mensen die een toekomstplan opstellen zijn doorgaans succesvoller dan anderen. Ze blijven langer gefocust op hun doelen en hebben meer kans om die te behalen.
  • Volgens verschillende studies voelt meer dan 1 op de 5 werknemers soms de gevolgen van een burn-out. Dat is 20 procent van de Belgen die jouw hulp kan gebruiken.
  • Technologie zorgt ervoor dat we allemaal meer last hebben van prestatiedruk. Af en toe unpluggen is gezond.
  • Veel verdienen is niet altijd de beste motivator. Mensen zoeken steeds meer een gezonde work-life balance en een doel in het werk dat ze doen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0