Horeca & Hospitality

Horeca & Hospitality

Koffie als kunstwerk of wijn als de perfecte aanvulling op een gerecht? Na afronding van een opleiding in Horeca & Hospitality ga jij direct aan de slag in de wereld van eten, drinken en bourgondische gastvrijheid.

Onze professionele cursussen zijn samengesteld door experts uit het vak. Daardoor leer je alle tips en tricks die van jou een echte restauranteigenaar, cateraar of sommelier maken. Zie jij jezelf al een hotel runnen of de perfecte catering voor een bruiloft samenstellen, dan is dit je kans.

Ontdek de wereld van gastronomie. Volg onze horecaopleidingen en maak werk van je ondernemersdroom!


allSubthemesWithinTheme Horeca & Hospitality

Animatie

Animatie

mhcomingsoon

Catering

Catering

1 homestudy

Desserten

Desserten

3 homestudies

Dranken

Dranken

4 homestudies

Eigen Horeca zaak

Eigen Horeca zaak

6 homestudies

Evenementen

Evenementen

2 homestudies

Food

Food

3 homestudies

Horecamanagement

Horecamanagement

2 homestudies

Horecamedewerker

Horecamedewerker

2 homestudies


beSureOfYourFuture

De horecasector is meer dan ooit op zoek naar vakkundig personeel! Ons land kent een cultuur van in cafés afspreken en gelegenheden vieren in restaurants. Maar we zijn ook een land vol geschiedenis en cultuur, waar de hotels vol zitten met mensen die komen genieten van onze cultuur. Jouw toekomst in de horeca ligt daarom al vast. Hard werken, veel plezier en vooral heel veel werkzekerheid!

"Als kersverse horecaondernemer heb je de juiste papieren nodig. Er komt namelijk veel bij een eigen restaurant of café kijken: van hygiënecodes tot aan het regelen van vergunningen. Met een diploma van deze school kom je ver in dit vak!" - employerSpeaks

Horecaopleidingen

trendsCapitalized

We gaan allemaal graag uit eten. En het liefst nog een snelle hap ook. Foodhalls en foodtrucks zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Ze domineren onze marktpleinen en feesten. Onze diploma's zorgen ervoor dat je helemaal mee bent met de laatste trends.

Horeca & Hospitality, hundredPercentOfTheTime

De opkomst van verschillende creatieve concepten heeft de horecasector blijvend veranderd. De focus ligt op lokaal en gezond eten, maar ook op nieuwe creaties die voortkomen uit de hoofden van chefs of startende ondernemers. Eten en service blijven natuurlijk prioriteit, maar met de laatste technologische ontwikkelingen trek je ook een hoop klanten aan. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!

"Veel mensen associëren horeca alleen met serveren of koken, maar het is nog veel meer dan dat. Het takenpakket is zo divers dat iedereen er zich binnen een mum van tijd thuis voelt. Van open tot sluit, van klantvriendelijkheid tot last-minute crisismanagement: het is echt mijn droombaan. Elke dag ziet er anders uit en ik heb ontzettend veel sociaal contact. Mijn thuiscursus bereidde me bovendien perfect voor." - Dylan - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

"We merken dat veel mensen kiezen voor een boeiende baan in de horeca, onder andere door het sociale contact. Maar ook als je wat verlegener aangelegd bent, is de horeca een plek die open staat voor jou. Banen in de horeca zijn uitdagend en je komt er ongetwijfeld mee uit je schulp. Ben jij er klaar voor?"

niceToKnowHeader

  • Horeca is een boeiende wereld: je hebt divers werk met een afwisselend takenpakket. Van opening tot sluit, van gastvrij zijn tot last minute uitdagingen oplossen. Jij speelt goed in op wensen en klachten van de gast en deze loopt altijd met een glimlach naar buiten.
  • Werk in de horeca geeft je de mogelijkheid om je passie te uiten in je beroep en dat geeft energie.
  • Horecawerk staat goed op je cv: je bent een werkpaard! Daarnaast ben je van alle markten thuis.
  • Elke dag maak je mensen gelukkig en laat je mensen genieten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0