Gezondheidszorg & Welzijn

Gezondheidszorg & Welzijn

Ben jij into life coaching of ga je liever voor sport? Met onze beroepsopleidingen in gezondheid ben jij van alle markten thuis!

Met behulp van onze gespecialiseerde coaches en trainers ontdek je alles over de verschillende domeinen binnen gezondheid. Denk aan stress coaching, gezondheidsmassages, medische terminologie en nog veel meer. Je leert veel over de praktijk, waardoor je in korte tijd een professional wordt waar je ‘u’ tegen zegt.

Bouw vandaag nog een gezonde carrière op. Ga voor onze opleidingen in Gezondheidszorg & Welzijn!


allSubthemesWithinTheme Gezondheidszorg & Welzijn


beSureOfYourFuture

Gezondheid is booming business. Of het nu coaching, therapie of voeding is: de vraag naar kennis in de gezondheidssector blijft stijgen. Er is namelijk een wereldwijde trend naar gezonder leven. Jij hebt de kans om op die trend mee te surfen!

"Gezondheid is belangrijker dan ooit tevoren. Dat zien we ook terug in het aantal cliënten. Sinds vorig jaar is dat aantal explosief gestegen. We geven studenten aan deze school de kans om stage bij ons te lopen, zodat ze veel ervaring opdoen. Is er een klik, dan bieden wij ze na afloop een contract aan!" - employerSpeaks

Gezondheidszorg & Welzijn

trendsCapitalized

We eten vaker plantaardig, lokaal en seizoensgebonden. De aandacht voor het milieu, het klimaat en ons eigen lichaam verandert ons voedselpatroon en zorgt ervoor dat we meer transparantie willen over ons eten. En dat bewuster eten zien we ook in de opkomst van vegetariërs en de groei van de veganistische beweging. Maar is vlees skippen wel gezond? En wat zijn de gevolgen ervan voor onze groei, ons denken en ons energiepeil? Dat en veel meer leer je in deze opleidingen.

Gezondheidszorg & Welzijn, hundredPercentOfTheTime

De markt wordt overspoeld met apps en tools die zich richten op een gezonde leefstijl. Op zich een goede ontwikkeling, want gezondheidszorg is daarmee een stuk toegankelijker geworden. Aan de andere kant is de verwarring bij mensen groot. Want wat werkt nu écht voor je gezondheid? Uiteindelijk vraagt dat om persoonlijke begeleiding op maat. Jij als gezondheidsprofessional maakt dus echt het verschil!

"Ik kook graag. Enorm graag. Zo graag dat ik er een blog over begonnen ben. Maar ik wou die blog ook wetenschappelijk onderbouwen. Ik merk dat veel van mijn lezers daar naar vragen en dat er enorm veel interesse is om te weten wat we eten. Dankzij de allround opleiding voedingstherapie heb ik nu het vertrouwen om mijn kookkunsten en wetenschappelijk onderbouwd advies met de wereld te delen. Daar word ik blij van en ik hoop dat ik er ook heel veel mensen echt mee verder kan helpen." - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

De mensen die bij ons afstuderen gaan vaak meteen zelfstandig aan de slag. En dat loont. Hun opleiding bereidt hen eigenlijk perfect voor op de arbeidsmarkt en geeft ze alle tools om ook vlot en vol zelfvertrouwen wetenschappelijk onderbouwd advies te geven.

niceToKnowHeader

  • Appels geven meer energie dan koffie. Dat komt door het hoge gehalte aan koolhydraten, vezels, mineralen en vitamine C.
  • Slechts een klein deel van de mensen eet dagelijks genoeg fruit en groente.
  • Meer dan de helft van de botten in je lichaam bevinden zich in je handen en voeten.
  • Honing, suiker, zout en rauwe rijst blijven altijd houdbaar.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0