Gezondheidszorg & Welzijn

Gezondheidszorg & Welzijn

Ben jij into life coaching of ga je liever voor sport? Met onze beroepsopleidingen in gezondheid ben jij van alle markten thuis!

Met behulp van onze gespecialiseerde coaches en trainers ontdek je alles over de verschillende domeinen binnen gezondheid. Denk aan stress coaching, gezondheidsmassages, medische terminologie en nog veel meer. Je leert veel over de praktijk, waardoor je in korte tijd een professional wordt waar je ‘u’ tegen zegt.

Bouw vandaag nog een gezonde carrière op. Ga voor onze opleidingen in Gezondheidszorg & Welzijn!


allSubthemesWithinTheme Gezondheidszorg & Welzijn

Gezondheid coaching

Gezondheid coaching

6 homestudies

Gezondheidsmassage

Gezondheidsmassage

4 homestudies

Medische sector

Medische sector

4 homestudies

Mental

Mental

4 homestudies

Natuurlijke gezondheidszorg

Natuurlijke gezondheidszorg

4 homestudies

Oosterse geneeswijzen

Oosterse geneeswijzen

2 homestudies

Psychische zorg

Psychische zorg

4 homestudies

Voeding en gezondheid

Voeding en gezondheid

3 homestudies


beSureOfYourFuture

De vraag naar kennis in de gezondheidssector blijft stijgen. Er is namelijk een wereldwijde trend naar gezonder leven. Jij hebt de kans om als trainer, masseur of coach op die trend mee te surfen!

"Gezondheid is belangrijker dan ooit tevoren. Dat zien we ook terug in het aantal cliënten. Sinds vorig jaar is dat aantal explosief gestegen. We geven studenten aan deze school de kans om stage bij ons te lopen, zodat ze veel ervaring opdoen. Is er een klik, dan bieden wij ze na afloop een contract aan!" - employerSpeaks

Gezondheidszorg & Welzijn

trendsCapitalized

Mensen worden steeds ouder. Daardoor blijven de zorgkosten ook stijgen. Het voorkomen van mentale gezondheidsklachten en welvaartsziekten is essentieel om gezond oud te worden. Een gezonde leefstijl - en daarmee een stabiele bloedsuikerspiegel en hormoonbalans - is het uitgangspunt. Stoppen met roken, verantwoord eten, genoeg beweging en ontspanning dragen daar allemaal aan bij. Met behulp van digitale oplossingen is het bovendien mogelijk om onze gezondheid gedeeltelijk zelf te managen.

Gezondheidszorg & Welzijn, hundredPercentOfTheTime

De markt wordt overspoeld met apps en tools die zich richten op een gezonde leefstijl. Op zich een goede ontwikkeling, want de gezondheidszorg is daarmee een stuk toegankelijker geworden. Aan de andere kant is de verwarring bij mensen groot. Want wat werkt nu écht voor hun gezondheid? Uiteindelijk vraagt dat om persoonlijke begeleiding op maat. Jij als gezondheidsprofessional maakt dus echt het verschil!

Mensen vergeten vaak dat hun gezondheid ook hun allergrootste bezit is. Dat ben ik mij steeds meer gaan beseffen toen ik een van de beroepsopleidingen in natuurlijke gezondheidszorg volgde. Inmiddels ben ik aan de slag als zzp’er. Ik geef mijn klanten persoonlijk advies als het gaat om natuurlijke voeding en -kruiden. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

De studenten die bij ons afstuderen gaan vaak meteen zelfstandig aan de slag. En dat loont! Ze hebben dan alle tools in handen om wetenschappelijk onderbouwd advies te geven over voeding, sport, massages en nog veel meer.

niceToKnowHeader

  • De navel is een broedplaats van 1400 verschillende bacteriën.
  • Elk mens heeft een unieke vingerafdruk, maar dat geldt ook voor de afdruk van de tong.
  • (Langdurige) stress beperkt de opname van voedingsstoffen in je lichaam.
  • Vaak wordt beweerd dat suiker verslavend is, maar dat is een fabel.