Grafische Vormgeving

Grafische Vormgeving

Een website vormgeven, brochures ontwerpen of aantrekkelijke video’s maken voor social media: als toekomstig grafisch vormgever doe jij het allemaal! Met jouw oneindige passie voor design en creativiteit laat jij ieder merk of bedrijf stralen.

Binnen het thema Grafische vormgeving heb je veel vrijheid om jouw grafische skills te ontwikkelen. Je maakt kennis met programma’s als Photoshop, Illustrator, InDesign en SketchUp 3D. Na afloop bedenk jij unieke en creatieve hoogstandjes die echt opvallen!

Honderden studenten hebben een of meerdere grafische opleidingen bij ons gevolgd en zijn nu succesvolle ontwerpers. Nu jij nog! Maak je keuze uit ons aanbod van professionele opleidingen en schrijf je in.


allSubthemesWithinTheme Grafische Vormgeving


beSureOfYourFuture

Grafisch vormgevers worden tegenwoordig in elk bedrijf gevraagd. Dus dat solliciteren zal met jouw diploma zo goed als vanzelf gaan. Of misschien wil je zelf je eigen baas worden en als freelance photoshop-, illustrator- of webdesigntalent aan de slag? Dat kan allemaal. Als grafisch vormgever ligt de wereld aan jouw voeten.

We hebben sinds kort twee designers in dienst. Zij hebben allebei hun diploma in grafische vormgeving behaald aan deze school. Dankzij mijn twee nieuwe toppers is ons bedrijfslogo vernieuwd, ziet de website er strak uit en gebruiken we meer filmpjes. Klanten weten ons nu veel beter te vinden! - employerSpeaks

trendsCapitalized

De digitalisering vond al snel zijn weg naar de grafische sector. En dat is een voordeel voor jou. Grafische programma’s en apps zijn gebouwd voor de 21ste eeuw en werken tegenwoordig ook vlot op elke computer. Wanneer je in een bedrijf aan de slag gaat, is de kans ook groot dat je met Adobe aan de slag gaat. Wij leren je met al deze programma’s werken. Zo wordt jouw cv nog sterker en ben je optimaal voorbereid op elke uitdaging die op je afkomt.

Grafische Vormgeving, hundredPercentOfTheTime

Innovaties op het gebied van grafische programma’s, vormen, lettertypen en 3D volgen elkaar in een snel tempo op. De focus ligt op een persoonlijke ‘user experience’, gecombineerd met een flinke dosis creativiteit. Juist omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, is deze sector erg veelzijdig.

Ik wou altijd al leren photoshoppen. Dus vorig jaar besloot ik de cursus in groep te volgen. Ik ben dit jaar ook gestart als zelfstandige in bijberoep. Het is mijn droom om dit voltijds te kunnen doen. En ik denk dat met alles wat ik geleerd heb, dat dat op termijn zeker haalbaar zal zijn. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Of je nu professioneel je wil bijscholen, een nieuwe job zoekt of zelfstandig aan de slag wil, deze opleidingen zijn voor jou. Stap voor stap maak je kennis met de meest-gebruikte grafische programma’s tot je er zelf expert in wordt. Gewoon doen. Schrijf je vandaag nog in.

niceToKnowHeader

  • De oude Egyptenaren worden vaak gezien als ‘s werelds eerste logo-ontwerpers. Hoe kan het ook anders, met al die coole hierogliefen.
  • Van alle logo’s op deze aardbol is die van Nike misschien wel het meest herkenbaar. Maar wist je dat het werd ontworpen door een student?
  • De eerste versie van Photoshop kwam al in 1990! uit.
  • De eerste website is eigenlijk een pak minder oud dan je eerst zou denken. Pas in 1991 stond deze online.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0