Computervaardigheden

Computervaardigheden

Kennis van software is altijd handig. Heb je creatieve ideeën, dan zijn er genoeg grafische programma’s om je helemaal uit te leven. Leer je liever eerst de basis kennen, dan is Microsoft Office goed om mee te beginnen. Kortom, met de opleidingen binnen het thema Computervaardigheden heb je genoeg mogelijkheden.

Een expert neemt je mee door de verschillende programma’s. Elke opleiding is gericht op de praktijk, zodat jij snel vertrouwd raakt met de software. Zelfs als je al bekend bent met Wordpress, Adobe of Microsoft, is het altijd slim om je skills up-to-date te houden.

Kies de opleiding die jij nodig hebt en ga meteen aan de slag!


allSubthemesWithinTheme Computervaardigheden

Beginners

Beginners

5 homestudies

Computerprogramma's grafische vormgeving

Computerprogramma's grafische vormgeving

6 homestudies

Foto & video digitaal bewerken

Foto & video digitaal bewerken

1 homestudy

Kantoorsoftware

Kantoorsoftware

10 homestudies

Marketing & social media

Marketing & social media

5 homestudies

Webdesign

Webdesign

5 homestudies

Webshop starten

Webshop starten

1 homestudy


beSureOfYourFuture

In deze opleidingen leer je de basis van de meest gebruikte computerprogramma’s. Wil je meer? Dan bieden we je ook nog eens tal van specialisaties aan. Computervaardigheden zijn tegenwoordig essentieel voor tal van beroepen, maar ze zijn ook meer dan dat: ze maken je leven makkelijker. Zorg ervoor dat jouw cv altijd bovenaan de stapel komt te liggen en schrijf je nu in voor een van deze opleidingen.

"Vrijwel iedereen heeft een bepaalde kennis van programma’s nodig. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Office. Daarom is het belangrijk om jezelf regelmatig bij te scholen op dit gebied. De opleidingen aan deze school zijn erg toegankelijk voor iedereen!" - employerSpeaks

Computervaardigheden

trendsCapitalized

In Noord-Europa gebruikt 95% van de bevolking actief het internet. Dat enorme aantal bewijst maar eens dat computers en smartphones een enorme impact hebben op onze levens. Computervaardigheden zijn in de meeste banen essentieel en de vraag naar werknemers met goede computerskills neemt alsmaar toe. Zeker in administratieve en ICT-functies wordt er actief naar gepeild op sollicitatiegesprekken. Bereid je daarom voor met een opleiding op maat en leer de skills die jij nodig hebt om te slagen!

Computervaardigheden, hundredPercentOfTheTime

Opensourcesoftware gaat al een tijdje mee, maar blijft zich constant vernieuwen en ontwikkelen. Open source betekent dat je de mogelijkheid hebt om software te gebruiken, bewerken en verspreiden. Onderscheid jezelf: begin nu ook jouw eigen open source project!

"Mijn kennis over computers had wel wat bijscholing nodig. Toen ik ander werk moest gaan zoeken, bleek dat een groot probleem op mijn cv. Daarom besloot ik me twee jaar geleden bij te scholen. Ik volgde de cursussen Excel, Access en Word en leerde zo heel snel de basis. Dankzij die cursussen had ik genoeg kennis om snel een nieuwe baan te vinden!" - Edith - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

"Je kennis over computers en/of software bijschaven? Dan zijn deze curcussen perfect voor jou! Wat je voorkennis ook is, want de lesstof houdt rekening met allerlei soorten niveau's. De docenten staan altijd voor je klaar om te helpen wanneer je vast zit. Een echte aanrader!"

niceToKnowHeader

  • 80% van de mails die dagelijks verstuurd worden zijn spam.
  • De drie meest voorkomende wachtwoorden zijn 123456, 12345 en wachtwoord. Het is dus verstandig om zelf een sterker wachtwoord te kiezen.
  • Er worden meer dan 6000 nieuwe computervirussen ontwikkeld per maand. Dat zijn er ongeveer 200 per dag!
  • Een professionele typist die heel de dag typt, legt meer dan 15 km per dag af met zijn of haar handen.