Marketing & Communicatie

Marketing & Communicatie

Wil jij leren hoe je Google Ads gebruikt én laat renderen? Of ontdek je liever hoe je wervende teksten schrijft die de verkopen pas echt laten stijgen? Dan is een van onze marketing- en communicatieopleidingen de ideale start om jou in deze dynamische en creatieve wereld te lanceren!

Dankzij onze praktijkgerichte cursussen heb jij straks alle kennis in huis om op een succesvolle manier carrière te maken in deze sector. Start jij binnenkort een blog welke binnen de kortste keren het gesprek van de dag is? Of organiseer jij straks succesvolle evenement waar men maar niet over uitgepraat raakt? Met onze opleidingen is het allemaal mogelijk.

Kies uit één van onze thuislessen jouw favoriete opleiding en schrijf je in.


allSubthemesWithinTheme Marketing & Communicatie


beSureOfYourFuture

Als je een carrière in de communicatiesector of marketing wil beginnen, vind je makkelijk een vacature die bij je past. Door de verschillende niches in de markt, zoals bijvoorbeeld digital marketing, B2B-marketing of copywriting, heb je de kans jezelf bovendien voortdurend bij te scholen en jezelf een competitief voordeel te geven binnen de sector.

"Werken als marketeer (of in een soortgelijke functie) werpt zijn vruchten af. Dat begrijpen studenten van deze school ook heel goed. Stuk voor stuk zijn het enthousiastelingen die een frisse blik hebben op nieuwe ontwikkelingen binnen marketing en communicatie. Ze hebben voldoende basiskennis om klanten te adviseren, zodat ze het vertrouwen krijgen om elke klus uit te voeren. En vertrouwen, dat loont!" - employerSpeaks

Marketing & Communicatie

trendsCapitalized

In de wereld van marketing blijf je je concurrenten best een stapje voor door je bij te scholen. Het internet en sociale media hebben de sector op zijn kop gezet. Alles evolueert aan een sneltempo en jij wordt de specialist die altijd mee is.

Marketing & Communicatie, hundredPercentOfTheTime

De voortdurend technologische veranderingen en ontwikkelingen hebben een grote impact op de marketing- en communicatiesector. Als specialist wordt er van jou verwacht dat je je voortdurend bijschoolt zodat je van de laatste trends en evoluties kan profiteren. Dat heeft ontzettend veel voordelen voor jou: je komt terecht op een job die nooit stilstaat, je leert continu nieuwe vaardigheden en leert flexibel werken in tal van verschillende sectoren.

"Zelf ben ik al een jaar freelance marketeer. Ik werk voor verschillende klanten die allemaal andere doelstellingen hebben. Zelf merk ik vooral dat je een brede waaier aan vaardigheden en kennis nodig hebt om echt succesvol te zijn. En die kennis krijg ik opleiding na opleiding aan Ondernemersschool. Ik geniet ervan om dingen te leren en dan meteen toe te passen. Het is echt tof om te zien hoe alles gewoon écht werkt." - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

We merken dat heel veel studenten de switch willen maken naar een carrière in de marketing. Heel wat werkgevers staan ook open voor kandidaten die uit een andere sector overstappen. Ze brengen tal van ervaring en kostbare kennis met zich mee. In deze sector groei je enorm. Zowel professionele als persoonlijke soft skills schaaf je constant bij. En je groeipotentieel is bovendien eindeloos. Want elk bedrijf heeft andere noden. Kortom: zoek je een boeiende opleiding die je perfect voorbereidt op een dynamische job? Dan schrijf je je best zo snel mogelijk in.

niceToKnowHeader

  • Volgens onderzoek is 58% van de marketeers van plan om de productie van content met tenminste 25% te verhogen.
  • Ongeveer 1 op de 3 marketeers wil de gebruikservaring binnen zijn of haar organisatie verbeteren.
  • Wist je dat artikelen met afbeeldingen ongeveer 94% keer meer worden bekeken door de consument?

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0