Spiritualiteit & Energetische Therapieën

Spiritualiteit & Energetische Therapieën

Met de opleidingen uit het thema Spiritualiteit & Energetische Therapieën leg jij de focus op spirituele groei. Het is je doel om mensen te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling en om je eigen denkpatronen en overtuigingen onder de loep te nemen.

Dankzij de persoonlijke begeleiding van experts leer jij om de juiste balans te vinden. Voor jezelf en de mensen die je in de toekomst gaat begeleiden. Je gaat werken met verschillende technieken om diepe ontspanning, innerlijke rust, zelfreflectie en heling te stimuleren.

Maak werk van je toekomst. Verover nu jouw plek als toekomstig spiritueel professional!


allSubthemesWithinTheme Spiritualiteit & Energetische Therapieën


beSureOfYourFuture

Veel mensen nemen beslissingen op basis van ratio (verstand), terwijl gevoel en intuïtie juist zo belangrijk zijn. Met behulp van advies en oefeningen leer jij anderen om hiermee om te gaan. Er zijn genoeg mogelijkheden in deze sector!

"Spirituele groei is voor veel mensen belangrijk geworden. Daarom gaan ze vaak op zoek naar een spiritueel coach. Ga je beginnen als professional, dan heb je een stevige basis nodig. Deze basis zorgt ervoor dat je de juiste technieken aanleert en verschillende vormen van therapie beter leert kennen." - employerSpeaks

Spiritualiteit & Energetische Therapieën

trendsCapitalized

Heel wat mensen gaan tegenwoordig op zoek naar de zin in hun leven. De algemene trend is dat we ons voornamelijk steeds meer richten op yoga, spiritualiteit en mindfulness en we ons massaal focussen op het natuurlijke. Oplossingen worden niet gevonden vanuit het geestelijke, maar vanuit het holistische. We geloven steeds meer in de kracht van de natuur. Die heeft ons zoveel te bieden. We zorgen steeds beter voor de natuur om ons heen en vertrouwen er op dat de natuur ook voor ons zorgt. Daarnaast is yoga ook al jaren een trend. Goed voor lichaam én geest. Waar de afgelopen jaren yoga in de meest bijzondere vormen voorkwam, van yoga met geiten tot yoga in hoge temperatuur, gaat yoga tegenwoordig weer back to basics.

Spiritualiteit & Energetische Therapieën, hundredPercentOfTheTime

Spiritualiteit is een breed en populair begrip. Het betekent dat je bezig bent met je eigen geest. Iedereen heeft een spirituele kant. Veel mensen hopen antwoorden op belangrijke vragen te krijgen door met spiritualiteit bezig te zijn. Dat varieert van nadenken over wie je bent tot aan yoga en meditatie.

"Ik ben van mezef een heel onrustig persoon en ik heb het altijd ontzettend druk. Mijn rustmomenten waren schaars. Een jaar geleden wou ik het voor mezelf over een compleet nieuwe boeg gooien. Ik wou op een bewustere manier aandacht schenken aan wat er zich rondom mij afspeelde. Ik wou meer leren focussen op het hier en nu en positievere gedachten krijgen. Dankzij de cursus Mindfullness Coach heb ik dit perfect kunnen waarmaken. Ondertussen ben ik ook in bijberoep als zelfstandig expert aan de slag om ook anderen te helpen. Ik ben het Centrum voor Avondonderwijs daar enorm dankbaar voor!" - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Als je wil bezig zijn met spiritualiteit en energiestromingen, dan moet je zeker kiezen voor een opleiding binnen het thema spiritualiteit en energetische therapieën. Onze opleidingen focussen zich op de praktijk waardoor jij straks gericht je klanten kan begeleiden. Je leert de fijne kneepjes van het vak van onze experts die jou graag hun geheimen verklappen. Op die manier help jij je klanten de balans in het leven te vinden.

niceToKnowHeader

  • Er is bewezen dat studenten beter presteren door even te mediteren.
  • Door meditatie krijgt je brein meer corticale schors. Dit deel is verantwoordelijk voor besluitvaardigheid, aandacht en geheugen.
  • Wandelen is ook een vorm van meditatie.
  • Dagelijks mediteren stelt mensen in staat om hun brein blijvend te veranderen qua structuur en functie.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0