Wetenschap

Wetenschap

C-atomen, redoxreacties, hematologie, endocrinologie: zomaar wat termen die je tegenkomt als je geïnteresseerd bent in wetenschap.

Leer meer over de theorieën die zich achter de wetenschap verschuilen en ontdek de Einstein in jezelf. Onze professionals helpen je daarbij. Met jouw opgedane kennis van scheikunde, anatomie en statistieken verbreed je je horizon en gaat er een nieuwe wereld voor je open.

Met onze praktijkgerichte opleidingen verdiep jij je in verschillende wetenschappelijke thema’s. Volg ze allemaal!


allSubthemesWithinTheme Wetenschap

Biomedische wetenschappen

Biomedische wetenschappen

2 homestudies

Gedragswetenschappen

Gedragswetenschappen

2 homestudies

Godsdienstwetenschappen

Godsdienstwetenschappen

1 homestudy

Milieu

Milieu

1 homestudy

Natuurwetenschappen

Natuurwetenschappen

2 homestudies

Wiskunde

Wiskunde

mhcomingsoon


beSureOfYourFuture

Kennis van de verschillende wetenschappen is essentieel voor veel beroepen. Onze cursussen zorgen ervoor dat je een brede kennis hebt van allerlei takken van de wetenschap, van schei- en natuurkunde tot kennis van verschillende godsdiensten. Met deze opleiding zijn je carrièremogelijkheden enorm: ga bijvoorbeeld het onderwijs in, wordt chemist of word expert in kinderpsychologie. 

"Een opleiding in anatomie of chemie is een grote meerwaarde bij sollicitaties. Daarmee onderscheid jij jezelf en laat je zien dat je leergierig bent. Je staat er versteld van in hoeveel beroepen zo'n opleiding gewaardeerd wordt. Bij ons is het zeker een pluspunt!" - employerSpeaks

Wetenschap

trendsCapitalized

Wetenschap vindt steeds meer zijn weg naar het grote publiek. De interesse in wetenschappen als scheikunde en criminologie zijn groot en nu is jouw kans op in te spelen op deze toenemende vraag! Vergroot jouw kennis en skills op je cv of specialiseer je in een bepaald vakgebied. Start vandaag nog met jouw opleiding!

Wetenschap, hundredPercentOfTheTime

Wetenschappers zijn voortdurend bezig om nieuwe verschijnselen te ontdekken en verklaren. Daarbij ligt de focus vooral op technologie. In dergelijke onderzoeken wordt veel geld geïnvesteerd. Verder is astronomie al decennialang een belangrijk onderzoekstopic, vooral omdat het heelal een groot mysterie voor ons is.

"Ik heb ervoor gekozen om met mijn carrière een totaal nieuwe weg in te slaan. Binnenkort start ik met een professionele carrière als scheikundige. Ik heb altijd gewerkt in de marketing, dus mijn kennis van scheikunde was erg beperkt. Daarom heb ik een thuisstudie toegepaste chemie gevolgd. Ik combineerde de studie gemakkelijk met mijn gezinssituatie en ik studeerde vanuit huis. De opleiding heeft me echt een goede basis gegeven om op verder te bouwen." - Erwin - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Tijdens deze opleidingen leer je meer over de theorieën die achter de wetenschap schuil gaan en ontdek je de Einstein in jezelf. Met jouw opgedane kennis over scheikunde, anatomie en andere wetenschappen, verbreed je je horizon en gaat er een nieuwe carrièrewereld voor je open. De mensen die bij ons afstuderen, gaan vaak meteen zelfstandig aan de slag of oefenen een beroep uit waar kennis van bepaalde kennis over wetenschap voor vereist is. Onze studenten komen meestal nog voor vervolgcursussen terug. Bijscholen en vooral ook zien dat het werkt heeft een verslavend effect.

niceToKnowHeader

  • Wetenschap betekent vooruitgang. Dankzij de wetenschap bouwen veilige huizen, genezen complexe ziektes en reizen zelfs naar de ruimte. Wetenschappers zijn dus ernorm belangrijk!
  • Maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering houden wetenschappen boeiend en vernieuwend.
  • Elk mens bestaat uit miljarden cellen. Naar schatting heeft het menselijk lichaam er 37,2 miljard. Verschillende specialisten moeten ervoor zorgen dat al die cellen gezond blijven.
  • Op aarde leven meer dan zeven miljard mensen. Experts in de gedrags- en godsdienstwetenschappen bestuderen hoe die allemaal samenleven.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-