Talen

Talen

Het spreken van een vreemde taal wordt steeds belangrijker. Als je op vakantie gaat, maar ook als je voor je werk moet reizen. Bovendien staat het goed op je cv. Met onze professionele taalcursussen spreek jij snel vloeiend Engels, Frans, Spaans of zelfs Japans.

Gebruik onze opleidingen om de basis te leren of kies ervoor om je skills aan te scherpen. Vergeet vertaalboekjes of Google Translate, want jij maakt binnenkort makkelijk een praatje met de locals!

Vertaal je droom naar een professionele carrière: kies je favoriete opleiding uit ons ruime studieaanbod.


allSubthemesWithinTheme Talen


beSureOfYourFuture

In een geglobaliseerde wereld wordt het voor organisaties steeds belangrijker dat je meerdere talen spreekt. Met extra talenkennis ben jij van grote toegevoegde waarde in elke branche, zowel in loondienst als met een eigen bedrijf. Ga bijvoorbeeld aan de slag bij de overheid, in het onderwijs of dompel jezelf onder in de toerismebranche of cultuursector. In welke sector je ook aan de slag gaat: kennis van vreemde talen is altijd een pluspunt!

Heb je een talenknobbel, dan werkt dat in je voordeel tijdens het solliciteren. Om een nieuwe taal te beheersen, moet je er namelijk voor openstaan om nieuwe dingen te leren. Bovendien heb je een ijzersterk geheugen nodig, wat erg goed van pas komt in elke functie." - employerSpeaks

Talen

trendsCapitalized

Uit cijfers van Duolingo blijkt dat bijna 25 miljoen mensen wereldwijd meer dan één taal hebben geleerd. Met de komst van verschillende apps en thuisstudies is het ook een stuk laagdrempeliger geworden om een vreemde taal te leren. Meestal krijg je direct feedback, waardoor je snel vooruitgang boekt. Veel mensen leren een nieuwe taal op eigen houtje of via een ‘blended learning’ methode. Je leert dan online, waarbij je tussendoor contactmomenten hebt met bijvoorbeeld een trainer of docent.

Talen, hundredPercentOfTheTime

Het aantal laaggeletterden in Nederland stijgt. Daarom is het belangrijk om (online) taalcursussen en -trainingen te stimuleren, bijvoorbeeld vanuit de gemeente of de werkgever. Daarnaast zijn er verschillende apps en games waarmee je spelenderwijs een nieuwe taal leert.

Voordat ik ging solliciteren, besloot ik mijn kennis van talen bij te spijkeren met een cursus Engels en Spaans. Na het behalen van mijn diploma’s heb ik gelijk mijn cv geüpdatet. Werkgevers stonden voor mij in de rij! Inmiddels heb ik een baan gevonden die echt 100% bij me past. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Taalcursussen zijn tegenwoordig erg populair. In het bedrijfsleven is een goede talenkennis natuurlijk goud waard, maar ook op reis helpt het je verder. Het mooie is dat iedereen de mogelijkheid heeft om een nieuwe taal te leren. Je hoeft je alleen nog maar in te schrijven!

niceToKnowHeader

  • Er worden wereldwijd meer dan 6000 talen gesproken. In Papoea-Nieuw-Guinea zijn dat er al ruim 832.
  • 94% van de Nederlanders spreekt naast de moedertaal minstens één vreemde taal.
  • Chinees (Mandarijn) is de meest gesproken taal ter wereld. Daarna volgen Spaans, Engels, Arabisch en Hindi.
  • Volgens het Guinness Book of Records is het Tabassaran een van de moeilijkste talen ter wereld.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0