Wetgeving & Recht

Wetgeving & Recht

Wetten en regels ken jij graag op je duimpje. Bovendien vind je het leuk om anderen te helpen met ‘de kleine lettertjes’. Volg onze opleidingen in Wetgeving & Recht om alles te leren over economisch of juridisch recht.

Onze experts behandelen de theorie, maar ook de praktische kant van wet- en regelgeving. Daardoor weet jij binnenkort alles over nieuwe procedures en geef je passend advies. Na je opleiding pas jij je kennis direct toe, bijvoorbeeld als juridisch medewerker.

Begin een professionele carrière in de rechtsgeleerdheid. Kies uit ons aanbod van praktijkgerichte opleidingen!


allSubthemesWithinTheme Wetgeving & Recht


beSureOfYourFuture

Wanneer je je verdiept in rechten, ben je enorm waardevol op de arbeidsmarkt. Met je diploma op zak vind je zeker een baan die bij je past. Advocatenkantoren, gerechtsdeurwaarderskantoren, griffies van rechtbanken en gevangenissen, juridische diensten en personeelsdiensten van ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen, vakbonden en sociale secretariate: allemaal zien ze je expertise graag komen.

"Met de opleidingen van deze school besteed je aandacht aan verschillende thema's binnen wetgeving, zoals arbeidsrecht en cybersecurity. Deze kennis komt van pas in je huidige werk of wanneer je voor een nieuwe baan solliciteert." - employerSpeaks

Wetgeving & Recht

trendsCapitalized

Een studie in rechten is tegenwoordig enorm populair. Mannen kiezen meer voor een studie in intellectueel recht (65%), terwijl vrouwen eerder gaan voor een studie in boekhoudkantoor en sociale en fiscale wetgeving.

Wetgeving & Recht, hundredPercentOfTheTime

Wet- en regelgeving verandert constant. Het is dus belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Technologische vernieuwingen zoals big data, blockchain en kunstmatige intelligentie maken de sector dynamisch. Daarnaast neemt de behoefte aan cybersecurity flink toe.

"Ik heb wetging altijd al mateloos interessant gevonden. Daarom besloot ik er mijn carrière van te maken door de thuiscursus Juridisch Medewerker te volgen. Tegenwoordig werk ik een internationaal bedrijf waar ik het management ondersteun bij juridische vraagstukken. Ik heb echt mijn plek gevonden!" - Imane - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

"Onze docenten hebben stuk voor stuk een geweldige reputatie en nauwe banden met heel veel bedrijven en juridische instellingen. En daar pluk jij de vruchten van. Je ontdekt de arbeidsmarkt en leert meteen de vele plaatsen kennen waar je de mogelijk hebt later aan de slag te gaan! Na een van onze opleidingen ben je breed inzetbaar op de arbeidsmarkt."

niceToKnowHeader

  • Het is in Nederland verboden om een inbreker op te sluiten in het toilet.
  • In Deventer mag je je niet als Sinterklaas verkleden.
  • In Flevoland is er een verbod op stoepkrijten.
  • Je krijgt een boete wanneer je een natuurgebied tussen zonsondergang en -opkomst bezoekt.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0