Management & Bedrijfsvoering

Management & Bedrijfsvoering

Een hotel runnen, succesvol evenement organiseren of je eigen bedrijf opstarten: zomaar een greep uit de werkzaamheden na je opleiding in Management & Bedrijfsvoering!

Binnen dit thema leer je praktische managementtechnieken waar jij je hele leven lang profijt van hebt. Mede dankzij onze professionals uit het werkveld raak je helemaal vertrouwd met het ondernemerschap. Tel je daar nog een stage bij op, dan ben jij verzekerd van een plek in deze bruisende sector.

Laat elke organisatie tot bloei komen. Kies de studie die bij jou en je toekomstdromen past!


allSubthemesWithinTheme Management & Bedrijfsvoering


beSureOfYourFuture

Iedereen zoekt een job om in uit te blinken. Ben jij klaar om de geheimen van een ambitieus leven te ontdekken? Wanneer je je eigen zaak start, ben je eigenlijk automatisch zeker van je job. Wij geven je daarnaast alle tools en economische kennis om ervoor te zorgen dat je zaak financieel gezond is en blijft, zodat jij je alleen hoeft te focussen op je onderneming!  

"Op de arbeidsmarkt heerst momenteel een ´war on talent´. Als investeerder in startups vind ik het belangrijk dat jonge ondernemers de kennis én het lef hebben om risico’s te nemen. Een diploma op het gebied van management is voor mij dan ook van levensbelang. Deze opleidingen maken dat nu makkelijker dan ooit!" - employerSpeaks

Management & Bedrijfsvoering

trendsCapitalized

Een opleiding in management en bedrijfsvoering is tegenwoordig enorm populair. Dit valt te verklaren omdat het de perfecte opstap is naar een carrière in de bedrijfswereld. Na zo een opleiding toon je aan dat je wel van aanpakken weet! Een cursus bedrijfsbeheer is de laatste jaren geen vereiste meer in ons land. Toch merken we dat de vraag naar kennis groot is. En dat juichen we toe. Om te kunnen slagen als kersverse ondernemer is het dan ook handig dat je theoretische kennis bezit die je dan meteen in de praktijk leert omzetten. Steeds meer mensen willen op hun eigen benen staan. Ze willen experts worden in hun eigen portemonnee. En de vrijheid van een eigen bedrijf. Benieuwd hoe je daaraan begint? Dan is een van deze opleidingen vast en zeker voor jou.

Management & Bedrijfsvoering, hundredPercentOfTheTime

Maatschappelijke, technologische en economische ontwikkelingen gaan razendsnel. Dit heeft ook grote gevolgen voor de bedrijfsvoering van organisaties. Zo worden onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, verandermanagement en werkgeluk steeds belangrijker. Daarnaast zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van data- en informatiemanagement. Als leidinggevende ben jij hiervan op de hoogte.

"Ik wou altijd al mijn eigen baas zijn. Op mijn eigen benen staan. Maar ik wou meer doen dan erover praten. Mijn cursus in avondonderwijs was de vonk die het vuur in mij definitief heeft aangewakkerd. Ik ben nu mijn eigen baas. Ik sta op mijn eigen benen. En ik ben gelukkiger dan ooit tevoren." - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Tijdens onze boeiende en praktijkgericht opleidingen leer jij dé managementtechnieken die van jou een succesvol ondernemer maken. Met al die nieuwe kennis en skills bouw je zo verder aan je professionele loopbaan. Op die manier ben je helemaal klaar voor een blitse carrière in deze sector. Elk jaar zijn er ook écht meer mensen die zich aan het ondernemerschap willen wagen. We zien dat bij studenten en we horen dat vanuit ons netwerk in de bedrijvenwereld. Zij zijn op zoek naar mensen die een hele rugzak theoretische kennis bezitten.

niceToKnowHeader

  • Ondernemerschap verhoogt je geluk. Je gaat je eigen droom achterna en hebt de vrijheid om zelf keuzes te maken.
  • Vlaanderen kent bijna 600.000 ondernemers. Ondernemen zit weldegelijk in ons bloed.
  • Ongeveer 2 op de 3 mensen ziet een eigen bedrijf als een goede carrièrezet.
  • 1 op de 4 ondernemers zegt dat het idee om zelf baas te zijn de grootste motivator was om een onderneming te starten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0