Management & Bedrijfsvoering

Management & Bedrijfsvoering

Een hotel runnen, succesvol evenement organiseren of je eigen bedrijf opstarten: zomaar een greep uit de werkzaamheden na je opleiding in Management & Bedrijfsvoering!

Binnen dit thema leer je praktische managementtechnieken waar jij je hele leven lang profijt van hebt. Mede dankzij onze professionals uit het werkveld raak je helemaal vertrouwd met het ondernemerschap. Tel je daar nog een stage bij op, dan ben jij verzekerd van een plek in deze bruisende sector.

Laat elke organisatie tot bloei komen. Kies de studie die bij jou en je toekomstdromen past!


allSubthemesWithinTheme Management & Bedrijfsvoering

Accounting

Accounting

1 homestudy

Communication

Communication

1 homestudy

Crash courses

Crash courses

mhcomingsoon

Digital transformation

Digital transformation

2 homestudies

Entrepreneurship

Entrepreneurship

1 homestudy

Governance and ethics

Governance and ethics

5 homestudies

Human Resources

Human Resources

mhcomingsoon

Innovation management

Innovation management

2 homestudies

Languages

Languages

1 homestudy

Leadership

Leadership

1 homestudy

Management basic skills

Management basic skills

4 homestudies

Marketing and sales

Marketing and sales

3 homestudies

People management

People management

mhcomingsoon

Retailer and consumer

Retailer and consumer

6 homestudies

Strategy (missie, visie en reputatie)

Strategy (missie, visie en reputatie)

6 homestudies


beSureOfYourFuture

Iedereen zoekt een baan om in uit te blinken. Ben jij klaar om de geheimen van een ambitieus leven te ontdekken? Wanneer je je eigen zaak start, heb je eigenlijk altijd gegarandeerd een baan. Wij geven je daarnaast alle tools en economische kennis om ervoor te zorgen dat je zaak financieel gezond is en blijft, zodat jij je alleen hoeft te focussen op je onderneming!  

"Op de arbeidsmarkt heerst momenteel een ´war on talent´. Als investeerder in startups vind ik het belangrijk dat jonge ondernemers de kennis én het lef hebben om risico’s te nemen. Een diploma op het gebied van management is voor mij dan ook van levensbelang. Deze opleidingen maken dat nu makkelijker dan ooit!" - employerSpeaks

Management & Bedrijfsvoering

trendsCapitalized

Een opleiding in Management & Bedrijfsvoering is tegenwoordig enorm populair. Dit komt doordat het de perfecte opstap is naar een carrière in de zakenwereld. Door het volgen van onze opleidingen toon je aan dat je wel van aanpakken weet! We merken dat de vraag naar kennis over business management groot is en dat juichen we toe! Om te slagen als kersverse ondernemer is het dan ook handig dat je theoretische kennis bezit die je meteen in de praktijk leert omzetten. Steeds meer mensen hebben er behoefte aan om op hun eigen benen te staan. Ze dromen ervan om experts in hun eigen portemonnee te worden en van de vrijheid van een eigen bedrijf. Benieuwd hoe je daaraan begint? Dan is een van deze opleidingen vast en zeker voor jou!

Management & Bedrijfsvoering, hundredPercentOfTheTime

Maatschappelijke, technologische en economische ontwikkelingen gaan razendsnel. Dit heeft ook grote gevolgen voor de bedrijfsvoering van organisaties. Zo worden onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, verandermanagement en werkgeluk steeds belangrijker. Daarnaast zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van data- en informatiemanagement. Als leidinggevende ben jij hiervan op de hoogte.

"Het was altijd mijn droom om mijn eigen baas te zijn en op m'n eigen benen staan. Maar ik wilde meer doen dan erover praten. De cursus Strategisch Management was de vonk die het vuur in mij definitief heeft aangewakkerd. Ik ben nu mijn eigen baas. Ik sta op mijn eigen benen. En ik ben gelukkiger dan ooit tevoren." - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

"Tijdens onze boeiende en praktijkgericht opleidingen leer jij dé managementtechnieken die van jou een succesvol ondernemer maken. Met al die nieuwe kennis en skills bouw je zo verder aan je professionele loopbaan. Op die manier ben je helemaal klaar voor een glansrijke carrière in deze sector. Elk jaar zijn er steeds meer mensen die zich aan het ondernemerschap wagen. We zien dat bij studenten en we horen dat vanuit ons netwerk in de bedrijvenwereld. Zij zijn op zoek naar mensen die een hele rugzak theoretische kennis bezitten."

niceToKnowHeader

  • Ondernemerschap verhoogt je geluk. Je gaat je eigen droom achterna en hebt de vrijheid om zelf keuzes te maken.
  • In Nederland zijn er maar liefst twee miljoen verschillende bedrijven. Ondernemen zit dus in ons bloed!
  • Ongeveer 2 op de 3 mensen ziet een eigen bedrijf als een goede carrièrezet.
  • 1 op de 4 ondernemers zegt dat het idee om zelf baas te zijn de grootste motivator was om een onderneming te starten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-