Mode & Styling

Mode & Styling

Is het jouw droom om anderen te kleden volgens de laatste trends, dan passen de Mode & Styling opleidingen jou als gegoten! Ook als je graag kleding herstelt of persoonlijk kleuradvies geeft, ga jij het helemaal maken in deze sector.

Je leert alle stijlen en technieken kennen die in de modebranche nodig zijn. Onze experts helpen je daarbij. Al snel stoom jij jezelf klaar voor een uitdagende carrière in de wereld van fashion.

Stel de mooiste outfits samen en laat al je klanten stralend en fashionable voor de dag komen! Volg onze opleidingen in Mode & Styling.


allSubthemesWithinTheme Mode & Styling

Accessoires

Accessoires

mhcomingsoon

Fashion looks

Fashion looks

mhcomingsoon

Influencer

Influencer

mhcomingsoon

Kledij maken

Kledij maken

2 homestudies

Kleding ontwerpen

Kleding ontwerpen

2 homestudies

Kleurenadvies

Kleurenadvies

1 homestudy

Stijladvies

Stijladvies

1 homestudy


beSureOfYourFuture

Met onze opleidingen laat je anderen van top tot teen stralen. Make-up, kleuren, feeling voor mode en een heleboel creativiteit vormen de basis voor een toffe baan! De opleidingen zijn heel praktijkgericht, je gaat dus vooral veel dóén. Ga aan de slag als modestylist, sieradenontwerper, kleurenconsulent, bruidskledingontwerper of modeverkoper: de mogelijkheden zijn eindeloos!

"Kleuradvies geven, mediacampagnes lanceren, het mixen en matchen van kleding en accessoires: het is allemaal mogelijk in deze sector. Het allerbelangrijkste is je passie voor fashion en de nieuwste trends!" - employerSpeaks

Mode & Styling

trendsCapitalized

Hou jij ook zo van de nieuwste trends en modieuze details? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Als modespecialist zorg je ervoor dat je styling altijd up-to-date is met de laatste nieuwe mode! De kleur neon was vorig jaar al een grote trend, maar ook dit jaar blijft neon zich voortzetten. Of heb je bijvoorbeeld al de polka dots of de nieuwe faux leather trends opgemerkt op straat? Of de truitjes met de puffy shoulders? Als specialist in styling had je deze trends natuurlijk al lang gespot. We zijn een enorm creatief land waar veel talent en kwaliteit uit voortkomt en ook uit blijft voortkomen. De laatste jaren zijn mode-opleidingen enorm populair. De business is enorm geëvolueerd. Werkgelegenheid is er in deze sector dus gegarandeerd. Begin nu een boeiende carrière!

Mode & Styling, hundredPercentOfTheTime

Nieuwe technologieën dragen bij aan innovatie in de mode-industrie. Bovendien krijgen klanten een ervaring die nog persoonlijker is, mede dankzij de komst van augmented reality. Voorbeelden daarvan zijn digitale modeshows en virtuele paskamers. Verder is duurzaamheid onmisbaar geworden. Oude kledingstukken worden zodanig aangepast dat ze weer als nieuw lijken, of er worden duurzame materialen gebruikt. Ten slotte is diversiteit op de catwalk al jarenlang een belangrijk topic, variërend van huidskleur en lichaamstype tot mensen met een beperking.

"Al meer dan 15 jaar ben ik professioneel bezig met mode. Daarbij geef ik advies rondom de juiste kleurkeuze, zowel qua kleding als make-up. Daarnaast meet ik mijn klanten perfecte outfits aan op basis van hun figuur en persoonlijkheid. Ik hou van een persoonlijke, authentieke en professionele aanpak. Het is mijn doel om vrouwen en mannen te coachen naar hun meest zelfverzekerde ‘ik’. Dat is wat ik geweldig vind aan mijn beroep!" - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

"Als je een echte modefreak bent, dan moet je zeker een kijkje nemen tussen de opleidingen uit deze categorie! Je zorgt ervoor dat je kleding en mooie lichaamslijnen benadrukt bij jezelf en je klanten en met welke trucs je minder flatterende contouren verdoezelt. Onze docenten leren je natuurlijke persoonlijkheidstrekken van je klant te benadrukken met een gepaste styling en een stijlvolle garderobe. Je word begeleid door échte vakexperts die je de coolste tips en tricks bijbrengen!"

niceToKnowHeader

  • Sta je te trappelen om door te groeien op je werk? Kleed je dan gewoon als je baas! Het is namelijk zo dat mensen die zich kleden als de baas meer kans hebben om hogerop te komen.
  • Hakken worden tegenwoordig geassocieerd met sexiness en vrouwelijkheid, maar wist je dat de eerste hakken ook door mannen gedragen werden? Ze droegen redelijk hoge hakken als ze gingen paardrijden.
  • De baggy pants, vooral populair bij hiphoppers, vinden hun oorsprong in de gevangenis. De gevangenen mochten geen riem dragen, waardoor hun broek regelmatig van de billen gleed.
  • Onze geliefde sneakers zijn ontstaan in 1800. Het verhaal gaat dat de naam komt van het werkwoord to sneak, omdat de zolen van sneakers zo glad en geluidloos zijn.