Mode & Styling

Mode & Styling

Hoor jij het in Keulen donderen als iemand het over een winter- of zomertype heeft? En heb je geen flauw idee of felrood of eerder olijfgroen iemand het mooiste staat? Word jij er jaloers van als je jouw collega ziet rondlopen in een perfect passende outfit met aangepaste accessoires terwijl je zelf al trots bent als de kleur van je broek en truitje matchen? Volg dan één van onze boeiende opleidingen uit het thema Mode & Styling en school jezelf om tot een échte fashionista!

Strike a pose en leer alle stijlen en technieken die deze sector doen leven en stoom jezelf klaar voor een carrière in de uitdagende wereld van beauty, fashion en magazines. Zo kan jij binnenkort voor iedereen de mooiste outfit samenstellen en al je klanten stralend en fashionable voor de dag laten komen.

Kies uit al onze praktijkgerichte thuis- en groepscursussen jouw droomopleiding waarmee jij aan de slag gaat. Zo zet je al een eerste stap richting een trendy toekomst in deze wereld van glitter en glamour.

allSubthemesWithinTheme Mode & Styling

beSureOfYourFuture

Samen met andere fashionista’s leer je hoe je op een professionele manier een look volledig laat kloppen. Met onze opleidingen kan je anderen of jezelf volledig van kop tot teen doen stralen. Denk maar aan de coiffuur, maquillage, outfits tot zelfs je accessoires en een heerlijke parfum! Wil je met je stylings een échte online business maken? Ook daar bieden wij je de ideale opleiding voor aan! Met een opleiding als digital influencer toon je jouw styling aan duizenden volgers... Make-up, kleuren, feeling voor mode en een pak creativiteit vormen de basis voor een toffe job! De opleidingen zijn heel praktijkgericht, je gaat dus vooral veel dóén. Professionele kleur- en stijlanalyses, personal shopping,... na de laatste les kan jij het allemaal! Ga aan de slag als Make-up artist, stijlconsulent, kleurenconsulent, kapper, fashion designer, digital influencer, personal shopper... De mogelijkheden zijn eindeloos!

Social media beheren, mediacampagnes lanceren, je specifiek op één ding binnen de modesector concentreren, het kan allemaal. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Het allerbelangrijkste is passie hebben voor fashion! - employerSpeaks

trendsCapitalized

Hou jij ook zo van de nieuwste trends en modieuze details? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Als modespecialist zorg je ervoor dat je styling altijd up-to-date is met de laatste nieuwe mode! De kleur neon was vorig jaar al een grote trend, maar ook dit jaar blijft neon zich voortzetten. Of heb je bijvoorbeeld al de polka dots of de nieuwe faux leather trends opgemerkt op straat? Of de truitjes met de puffy shoulders? Als specialist in styling is het je vast nog niet ontgaan. We zijn een enorm creatief land waar veel talent en kwaliteit uit voortkomt en ook uit blijft voortkomen. De laatste jaren winnen mode-opleidingen terug enorm veel aan succes. De business is enorm geëvolueerd. Aan werkgelegenheid zal het dus zeker niet liggen. Spring mee op de kar naar een boeiende carrière!

Mode & Styling, hundredPercentOfTheTime

Ook in de sector van mode & styling staat de technologie niet stil. Nieuwe technologieën kunnen merken, ontwerpers en handelaars helpen zichzelf te verbeteren en de gehele klantervaring en waardepropositie te upgraden. Het grootste voordeel van technologie in de mode is de mogelijkheid om consistentie te bieden en om te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan augmented reality. L’Oréal is een van de vele cosmeticabedrijven die AR-gerichte apps aanbiedt waarbij mensen makkelijk verschillende combinaties van verzorgings- en make-up producten kunnen testen. Zo weten ontwerpers en stylisten ook efficiënter of een kleur aanslaagt of net niet. Fashion weeks worden tegenwoordig digitaal. De traditionele modeshows worden steeds meer vervangen door digitale 3D modeshows. Ontwerpers kunnen virtueel hun ideeën delen en hun collecties presenteren. Ontdek zelf meer innovaties tijdens onze opleidingen binnen de categorie mode & styling!

Al meer dan 15 jaar ben ik professioneel en vooral passioneel bezig met mode. Daarbij geef ik advies omtrent de juiste kleurkeuze zowel voor kleding als make up en meet ik mijn klanten perfecte outfits aan volgens hun figuur en persoonlijkheid. Ik hou van een persoonlijke, authentieke en professionele aanpak en wil zo veel mogelijk vrouwen en mannen coachen naar hun beste en meest zelfverzekerde ‘ik’. Dat is wat ik geweldig vind aan mijn beroep! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Als je een echte mode freak bent dan moet je zeker een kijke nemen tussen de opleidingen uit deze categorie! Je zorgt ervoor dat je kleding en mooie lichaamslijnen benadrukt bij jezelf en je klanten en met welke trucs je minder flatterende contouren verdoezelt. Onze docenten leren je natuurlijke persoonlijkheidstrekken van je klant of jezelf in de kijker zetten met een gepaste styling en een stijlvolle garderobe. Je krijgt les van échte vakexperten die je de coolste tips & tricks bijbrengen! Daarnaast kan je ook kiezen om naast de facetten van modestyling voor klanten, ook een opleiding te overwegen voor de opstart en het runnen van een eigen zaak. Na het volgen van deze voltijdse dagopleiding ontvang je het getuigschrift van Bedrijfsbeheer. Zo maak jij een succesvolle business!

niceToKnowHeader

  • Sta je te trappelen om promotie te krijgen op je werk? Kleed je dan gewoon als je baas! Het is namelijk zo dat mensen die zich kleden als de baas meer kans hebben om benoemd of gepromoot te worden.
  • Met hakken aan voelen we ons sexy en vrouwelijk maar wist je dat de eerste hakken ook door mannen gedragen werden? Ze droegen redelijk hoge hakken als ze gingen paardrijden.
  • De baggy pants, vooral populair bij hiphoppers, vinden hun origine in de gevangenis. De gevangenen mochten geen riem dragen, waardoor hun broek regelmatig van de billen gleed.
  • Onze geliefde sneakers zijn ontstaan in 1800. Het verhaal gaat dat de naam komt van het werkwoord to sneak, omdat de zolen van sneakers zo glad en geluidloos zijn.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0