Administratie & Receptie

Administratie & Receptie

Communicatieve- en administratieve vaardigheden komen in elk bedrijf van pas. Binnen het thema Administratie & Receptie ga je aan de slag met belangrijke competenties, zoals organiseren, plannen en structureren.

Onze professionele opleidingen zijn gericht op de praktijk. Je leert alles wat nodig is om in deze sector aan de slag te gaan. Daarbij krijg je online begeleiding van een expert uit het vak.

Veel bedrijven staan te springen om administratieve talenten zoals jij. Kies nu uit ons ruime studieaanbod en ontwikkel jezelf tot specialist op het gebied van administratie!


allSubthemesWithinTheme Administratie & Receptie

Administratieve functies

Administratieve functies

7 homestudies, 1 virtualclass

Boekhouding

Boekhouding

2 homestudies

Computervaardigheden

Computervaardigheden

6 homestudies

HR & lonen

HR & lonen

mhcomingsoon

Office management

Office management

2 homestudies

Talen

Talen

3 homestudies


beSureOfYourFuture

Elk bedrijf heeft vandaag de dag een administratieve afdeling, in welke sector dan ook. Ook de overheid is bijvoorbeeld altijd op zoek naar administratieve talenten. Kortom: als je werkzekerheid wil, dan is je administratieve vaardigheden bijschaven een garantie op een fijne baan!  

"Administratieve talenten zijn de bouwstenen van elk bedrijf. Sollicitanten met een afgeronde thuisopleiding van deze school hebben bij ons altijd een streepje voor! We weten dan zeker dat onze toekomstige collega het in zich heeft om het bedrijf te laten groeien." - employerSpeaks

Administratie & Receptie

trendsCapitalized

Thuis werken is steeds populairder aan het worden. Ook voor hen die in de administratie werken, brengt hybribe werken kansen met zich mee. Er worden nieuwe mogelijkheden en oplossingen gebruikt die de communicatie, meetings, projectmanagement en data transfer vergemakkelijken. Meer dan ooit tevoren zijn goede digitale vaardigheden onmisbaar. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden. Daarnaast is het belangrijk om duidelijk en doelgericht te communiceren. Doordat je je collegas en klanten minder vaak in levende lijve ziet, is duidelijk communiceren cruciaal voor een goede samenwerking.

Administratie & Receptie, hundredPercentOfTheTime

Het automatiseren van administratie zit in een stroomversnelling. Excelsheets zijn bij iedere boekhouder bekend, maar ook die worden (deels) vervangen door geavanceerde programma’s, mobiele applicaties en zelfs robots. Veel bedrijven investeren in zulke software. En toch doen al die bedrijven nog steeds een beroep op professionals met echte administratieve kennis. Voor iedere gezonde onderneming zijn ze dus een absolute meerwaarde.

"Ik werkte al een aantal jaren in de administratieve sector. Toch had ik moeite om bij te blijven. Het is enorm belangrijk om je regelmatig bij te scholen. Daarom volgde ik de opleiding Commercieel Medewerker. Omdat de cursus praktijkgericht is, paste ik een groot deel van wat ik leerde meteen toe in mijn baan. Mijn baas merkte dat al snel op en stelde mijn nieuwe kennis zeer op prijs. Daarom kreeg ik tijdens de eerstvolgende evaluatie dan ook meteen opslag. Zo was de opleiding meteen terugverdiend!" - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

"Wist je dat het thema Administratie en Receptie één van onze populairste thema’s is? We krijgen enorm veel vragen en inschrijvingen van mensen die hun administratieve vaardigheden willen verbeteren. Dat is logisch, want welke kant je ook op gaat met je carrière, een administratieve cursus heeft altijd meerwaarde op je CV."

niceToKnowHeader

  • Boekhouders drukken hun stempel op de geschiedenis. De oudste tekst waarvan de auteur bekend is, is van een boekhouder.
  • In elke sector, in elk bedrijf zijn er mensen nodig die kennis van administratie hebben. Tijd dus om je cv op te maken en te versturen!
  • In Nederland zijn er zo'n 12.000 administratiekantorenKies jij ervoor om bij één van deze kantoren aan de slag te gaan of begin je liever voor jezelf?
  • Met een administratieve functie verdien je gemiddeld 2.614 euro bruto.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-