Studeer op je eigen tempo

Maximale flexibiliteit

Een thuisstudie is zeer flexibel. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je studeert, hoe lang je er over doet, en zelfs wanneer je het examen aflegt. Je hebt jouw studie dus volledig zelf in de hand. Het succes van afstandsleren zit ‘m in het feit dat je je studie perfect kan combineren met een baan, familieleven, hobby’s, enz.

Praktijkgericht studeren

Al onze opleidingen worden ontwikkeld en geschreven door zelfstandige specialisten met jarenlange aantoonbare werkervaring. Je gaat er daarom ook meteen mee aan de slag. Dankzij onze ervaring weten we precies welke onderwerpen, extra uitleg of praktijkvoorbeelden het verschil maken. Hierdoor bereik je snel je doel: een nieuwe baan of je huidige carrière juist een extra boost geven.

Alleen de bekwaamste docenten

De selectie van onze docenten verloopt streng: zij moeten naast didactische vaardigheden ook beschikken over minstens vijf jaar succesvolle ervaring in het vakgebied waarin jij gaat studeren. Elke docent schoolt zich ook regelmatig bij door het volgen van cursussen op het gebied van didactische vaardigheden, en actuele beroepskennis. Hierdoor sluit de cursus goed aan op het examen en de praktijk.

Share This Article If You Liked It :)