Opleiding Allround Mode (Styling, Kleur, Imago)

Ben jij de nieuwe stylist van bekend Nederland?!

Droom jij ook van een succesvolle carrière als Allround modestylist? Volg dan nu de erkende opleiding Allround mode-styling, kleur en imago van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol Allround modestylist.

Onze aanpak is uniek: tijdens de opleiding geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle modestylist met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Word jij het nieuwe stijlicoon van Nederland?

Wil jij de ultieme expert worden op het gebied van mode en styling? Dan is onze Allround opleiding Mode-styling, Kleur en Imago helemaal jouw opleiding.
Je begint met de opleiding Kleurenconsulent en kleurenconsulent subseizoenen waar je alles leert over professionele kleuranalyse, werken met kleurdoeken, je kleurzicht ontwikkelen, werken met seizoensdoeken, verschillende gelaatsvormen, werken met contrasten, psychologische effecten van kleuren, optisch bedrog, en werken met accessoires.

Vervolgens doe je de opleiding Stijlconsulent waarbij je alles komt te weten over het vinden van je eerste klanten, een professionele stijlanalyse uitvoeren, de verschillende gelaatsvormen, beenderstructuur bepalen, het meten van je cliënt en figuurtypes bepalen.

Daarna verdiep je je kennis als Imagoconsultant waarbij je leert jezelf of anderen een juist imago aan te meten.

Als laatste specialiseer je je in een vak naar keuze, waarbij je kiest uit Lingeriestylist, hierbij leer je alles over je eigen lingerie stylen, de anatomie van de borst, de onderdelen van de bh en soorten lingerie. Óf stijlconsulent voor mannen waarbij je mannen leert adviseren over hun outfits en styling.

Word de nieuwe modekoningin of stylinguru van Nederland en schrijf je in voor onze Allround opleiding Mode-styling, Kleur en Imago!

Allround Modestyling

Allround Modestylist is een beroep met toekomst!

Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze opleiding biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP’er bij de Kamer van Koophandel.

Dit leer je tijdens je opleiding!

Deze Allround opleiding bestaat uit meerdere modules. Hieronder lees je welke modules je volgt in de opleiding Allround Mode-Styling, Kleur En Imago.

Kleurenconsulent
Kleurenconsulent Subseizoenen
Stijlconsulent
Imagoconsulent
Keuzevak 1: Kleur- en Stijlconsulent (mannen)
Keuzevak 2: Lingeriestylist

Naast deze werkmap ontvang je de toegangscode tot ons online leerplatform. Hierop vind je oefeningen, opdrachten en studiemateriaal. Ook en communiceer je via het online leerplatform rechtstreeks met je persoonlijke vakdocent.

flexibel studerenstuderen op eigen tempoerkend diploma online begeleiding

Wie kan deze opleiding volgen?

Iedereen! Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben gevolgd om deze studie te starten. Als je wil starten als Allround modestylist is deze studie jouw ideale voorbereiding. De opleiding is toegankelijk en praktijkgericht geschreven zodat je zo snel mogelijk jouw erkende diploma behaalt.

Persoonlijke begeleiding door ervaren docenten

De opleiding Allround mode-styling, kleur en imago is ontwikkeld door een professionele en vakbekwame docent. Hierin is onze aanpak uniek: jouw docent heeft minstens vijf jaar ervaring in de branche waarin jij gaat werken! Daardoor weet de docent perfect wat er in de praktijk speelt en welke vaardigheden voor jou belangrijk zijn. Bovendien heb je zo altijd precies op de hoogte van de laatste technieken en trends. De doelstelling: baangarantie! Jouw docent zal gedurende één jaar al jouw vragen beantwoorden en feedback geven op de oefeningen uit het handboek, zodat je je optimaal voorbereidt op het behalen van je diploma.

Jouw doel: een erkend diploma

Je doet deze opleiding op je eigen tempo. Je doet examen wanneer jij zelf vindt dat je er klaar voor bent. Het examen is een combinatie van meerkeuze- en open vragen. We toetsen je niet op de praktijk. Ben je geslaagd voor het examen? Dan krijg je je erkende diploma Allround mode-styling, kleur en imago, dat tal van mogelijkheden biedt op de arbeidsmarkt. Alle diploma’s voldoen aan de wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als werknemer, of je inschrijven als zelfstandig ondernemer.

erkend diploma kleuren consulent

Laagste lesgeld

Het studiegeld voor deze opleiding bedraagt 990.00 euro all-in.Dat betekent dat je eenmalig 990.00 euro betaalt waarin alle kosten zijn inbegrepen!

 • Het studiemateriaal dat je binnen enkele dagen na betaling krijgt thuisgestuurd. Als je in termijnen betaalt, krijg je na elke betaling lesmateriaal toegestuurd.
 • Toegang tot het online leerplatform waarop je gedurende één jaar professionele begeleiding krijgt van een ervaren docent
 • Examengeld

Kies je ervoor om je opleiding in termijnen te betalen dan dien je rekening te houden met een toeslag van 8%. De eerste termijn dient via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige cursusgeld is voldaan. Kies de optie termijnbetalingen in stap 3 van je inschrijving.

Er zijn dus geen verborgen kosten meer wanneer je start met deze opleiding. De juiste didactische materialen en professionele begeleiding, daar draait het bij ons om! En dat bieden we tegen de laagste prijs!

Fiscaal aftrekbaar

De beroepsopleidingen van Thuiscursus.nl zijn erkend bij de Nederlandse Belastingdienst. Hierdoor kun je bepaalde studiekosten als aftrekpost opgeven bij je aangifte inkomstenbelasting. De Nederlandse overheid betaalt dus mee aan jouw opleiding! Lees meer op onze pagina Financiële voordelen.

Het laagste lesgeld, zo doen we dat!

De opleidingen van Thuiscursus.nl voldoen aan de strengste wettelijke eisen. Toch zijn ze bij ons voordeliger dan bij onze collega’s van de LOI en de NTI! Dit komt omdat onze school geen dure reclamecampagnes op televisie en radio uitzendt of “gratis” tablets uitdeelt. Wat we wel doen is goed onderwijs aanbieden mét erkende diploma’s.

All-in pakket

We geven je graag persoonlijk studieadvies
Voordelig inschrijvingsgeld
Professioneel studiemateriaal afgedrukt geleverd bij jou thuis
Persoonlijke begeleiding via het online leerplatform
Alle (her)examens op onze school zijn steeds inbegrepen in het studiegeld
Internationaal erkende diploma's

Thuisstudie Allround mode-styling, kleur en imago

Je krijgt een erkend diploma

Het beroep van Allround modestylist is in Nederland “vrijmarkt-gereguleerd”. Dat wil zeggen dat het diploma dat je behaalt via afstandsonderwijs gelijkwaardig is aan het diploma van dure onderwijsinstellingen die klassikaal onderwijs organiseren. Een thuisstudie volgen op Thuiscursus.nl is daarbij de meest flexibele manier om je erkende diploma te behalen.

Wil jij starten als werknemer? Dan heeft dit diploma een enorme meerwaarde. Werkgevers erkennen immers sinds geruime tijd de waarde van afstandsonderwijs. Het diploma dat je via Thuiscursus.nl behaalt is een enorme toegevoegde waarde op je CV. Start je liever als zelfstandig ondernemer (ZZP’er)? Na het behalen van jouw diploma kun je je direct inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Ingeschreven in het Centraal Register CRKBO

Thuiscursus.nl is als onderdeel van de Ondernemersschool BV, handelend onder de naam NHBO Thuiscursus, ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat onze school voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook de docent die jou begeleidt tijdens je opleiding is ingeschreven in dit register. Inschrijving in het CRKBO-register betekent dat de opleiding voor je extra voordelig is omdat ze hierdoor is vrijgesteld van BTW.

ISO-9001 gecertificeerde onderwijsinstelling

NHBO is in het bezit van het ISO 9001:2008-certificaat. Jaarlijks wordt de onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditoren. Zij gaan na of de kwaliteit van de opleidingen, het didactisch materiaal, de studiebegeleiding en de procedures voldoen aan de strengste vereisen die in Nederland worden vastgesteld. Een Iso-9001:2008 erkenning is jouw garantie voor een kwaliteitsopleiding.

Hoogste tevredenheid van Nederland

Diverse onderzoeken onder onze studenten tonen aan dat afgestudeerde studenten bijzonder tevreden zijn over de opleidingen van Thuiscursus.nl. De begeleiding, de service en de voordelige studiekosten worden omschreven als de beste van Nederland.

Klik hier om enkele ervaringen van afgestudeerde studenten te lezen.

Online inschrijven – dit is het snelst!

Klik hieronder om je meteen in te schrijven. Vul vervolgens op een beveiligde pagina je gegevens in, en kies dan een van de betaalopties. Let erop dat het cursusgeld een éénmalige betaling betreft, waarin alles is inbegrepen (jouw opleiding, toegang tot het leerplatform, de begeleiding van je docent gedurende één jaar, en het examengeld). Zodra je betaling verwerkt is, krijg jij je studiemateriaal toegestuurd. Ook krijg je een bevestiging via e-mail.

Ik wil nu online inschrijven!

Inschrijven op onze kantoren

Je kan je ook bij ons op kantoor inschrijven. Bezoek onze locaties in Amsterdam of Breda.

Adressen thuiscursus.nl

Praktische info
990.00 euro
Termijnbetaling mogelijk
 • All-in studiegeld
 • Erkend diploma
 • Duur: 9-15 maanden
 • Voor iedereen
Groepslessen

Volg deze opleiding klassikaal!

Klassikale opleiding volgen

Gratis module Starten als ondernemer

Thuis studeren is heel eenvoudig. Behaal in 4 stappen je diploma!

 • 1. Schrijf je in

  Na de betaling van het lesgeld ontvang je binnen enkele dagen het studiemateriaal. Ook ontvang je de toegangscode tot het online leerplatform en de contactgegevens van je persoonlijke docent.

 • 2. Studeer waar en wanneer jij wilt

  Thuis studeren garandeert je maximale flexibiliteit; je studeert op je eigen tempo, waar en wanneer je wilt. De huistaken en oefenopdrachten verstuur je via het online leerplatform naar je persoonlijke docent. De gemiddelde studieduur voor deze opleiding bedraagt 9-15 maanden.

 • 3. Examen doen wanneer jíj er klaar voor bent

  Na je opleiding leg je examen af op één van onze examenlocaties. Voor elk apart onderdeel van een allround-opleiding is een examen voorzien. Je krijgt hierbij een aantal multiple-choice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus. Zo wordt er getoetst hoe goed je parate kennis is, in theorie én in de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor een (deel)examen krijg je het diploma via de post thuis gestuurd. Ben je geslaagd voor álle onderdelen? Dan krijg je jouw diploma Allround Mode (Styling, Kleur, Imago)

 • 4. Behaal een erkend diploma en start als Allround modestylist

  Wanneer je het erkende diploma hebt behaald, kun je onmiddellijk aan de slag als Allround modestylist; in loondienst of als zelfstandig ondernemer! Het diploma voldoet aan alle wettelijke vereisten om te mogen werken als Allround modestylist.

Heb je vragen?

Lees de ervaringen van enkele afgestudeerde studenten.

Thuiscursus.nl heeft meer dan 12 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Door de jaren heen ontwikkelden we kwalitatief hoogwaardige thuisstudies die toegankelijk zijn voor iedereen. Jaarlijks behalen dan ook vele tienduizenden studenten hun diploma via onze Onderwijsinstelling. Uit onderzoek is meerdere malen gebleken dat onze dienstverlening en kwaliteit van onderwijs als uitzonderlijk goed wordt ervaren. Lees hieronder enkele ervaringen van onze afgestudeerde studenten.

Sanders, E. (Ede) beoordeling van student

Personal branding staat meer dan ooit in de spotlight, zowel privé als op professioneel vlak. Je kledij maakt jou uniek, en vertelt heel wat over je persoonlijkheid. Ik ben vol enthousiasme gestart met deze opleiding en ben erg tevreden over de kwaliteit ervan. Ook de begeleiding van de docent is me heel goed meegevallen. Het is duidelijk dat ze heel wat jaren ervaring heeft, en ik ben erg blij dat ze die met haar studenten deelt.

De Boer, W.B. (Alkmaar) beoordeling van student

Dankzij deze Allround opleiding heb ik eindelijk mijn droomjob gevonden. Zo kom ik als kledingconsulent regelmatig bij advocaten- en assurantiekantoren om kledingadvies te geven en zorg ik ervoor dat ze kleding dragen die bij hun uiterlijk en karakter past. Het werk is enorm afwisselend en uitdagend.

Vervolgopleidingen


Maak werk van je opleiding!