Opleiding Verkoop- en Accountmanagement

Een nieuwe start als accountmanager of verkoper

Droom jij ervan om succesvol je producten of diensten te verkopen of succesvol te zijn als accountmanager? Volg dan nu de erkende opleiding Verkoop & Accountmanagement van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol verkoper en accountmanager.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle accountmanager met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om in dit vak succesvol te zijn als werknemer of als zelfstandig ondernemer.

Investeer in je toekomst, word succesvol Accountmanager, Verkoper of Zelfstandig ondernemer!

Wil jij groeien in dit mooie vak? Schrijf je dan in voor onze professionele opleiding tot Verkoper en Accountmanager en behaal je erkende diploma. Tijdens je opleiding leer je niet alleen hoe je een goed verkoopgesprek kunt voeren, maar ook hoe je nieuwe klanten kunt werven, hoe je omgaat met verschillende soorten klanten, hoe je kunt zorgen voor klanttevredenheid en hoe je omgaat met klachten. Natuurlijk wordt in de opleiding ook aandacht besteed aan een goed verkoopplan, de vaardigheden van de verkoper of accountmanager, telefonisch klantcontact, netwerken, onderhandelen, verbale en non-verbale communicatie, offertes maken en relatiemanagement. Ook promoties en reclametechnieken komen aan de orde. Tijdens je opleiding word je begeleid door een ervaren docent met jarenlange praktijkervaring. Zet vandaag de eerste stap richting je nieuwe carrière, en schrijf je in voor onze professionele opleiding Verkoop & Accountmanagement.

Een vak met toekomst!

Niet alleen is er veel vraag naar accountmanagers, ook zelfstandig ondernemers moeten zich deze kennis en vaardigheden eigen maken om met hun producten of diensten succesvol te kunnen zijn. Het diploma dat je behaalt, is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie of in je werk. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP’er bij de Kamer van Koophandel.

Dit leer je tijdens je opleiding!

Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist, we beginnen bij de basis. Jouw opleiding bevat de volgende onderwerpen:

 • De Accountmanager
 • Het verkoopplan
 • De klant
 • Relatiemanagement
 • Customer Relationship Management (CRM)
 • Communiceren met je klant
 • Het verkoopgesprek
 • Telefonisch Klantcontact
 • Onderhandelen
 • Nieuwe klanten werven
 • In gesprek met een nieuwe klant
 • Aanvullend verkopen
 • Offertes maken
 • Aanvullende vormen van marketingcommunicatie

Naast deze werkmap ontvang je de toegangscode tot ons online leerplatform. Hierop vind je oefeningen, opdrachten en cursusmateriaal. Ook communiceer je via het online leerplatform rechtstreeks met je persoonlijke vakdocent.

Stage & praktijkervaring

Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO.
Stage lopen is bij onze thuisstudies geen verplicht onderdeel van het curriculum; en dus geen onderdeel van het examen of randvoorwaarde om succesvol je diploma te behalen. Wil je wél graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je CV te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op 076 522 08 08 of info@nhbo.nl.

flexibel studerenstuderen op eigen tempoerkend diploma online begeleiding

Wie kan deze opleiding volgen?

Iedereen! Je hoeft geen specifieke vooropleiding te hebben gevolgd om deze cursus te starten. Als je wilt starten als accountmanager is deze cursus jouw ideale voorbereiding. De opleiding is toegankelijk en praktijkgericht geschreven zodat je zo snel mogelijk jouw erkende diploma behaalt.

Persoonlijke begeleiding door ervaren docenten

De opleiding accountmanagement is ontwikkeld door een professionele en vakbekwame docent. Hierin is onze aanpak uniek: jouw docent heeft minstens vijf jaar ervaring in de branche waarin jij gaat werken! Daardoor weet de docent perfect wat er in de praktijk speelt en welke vaardigheden voor jou belangrijk zijn. Bovendien ben je zo altijd precies op de hoogte van de laatste technieken en trends. De doelstelling: baangarantie! Jouw docent zal gedurende één jaar al jouw vragen beantwoorden en feedback geven op de oefeningen uit het handboek. Zo kan jij je optimaal voorbereiden op het examen.

Jouw doel: een erkend diploma

Je doet deze opleiding op je eigen tempo. Je doet examen wanneer jij zelf vindt dat je er klaar voor bent. Het examen is een combinatie van meerkeuze- en open vragen. We toetsen je niet op de praktijk. Ben je geslaagd voor het examen? Dan krijg je je erkende diploma accountmanagement, dat tal van mogelijkheden biedt op de arbeidsmarkt. Alle diploma’s voldoen aan de wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als werknemer, of je inschrijven als zelfstandig ondernemer.

erkend diploma vertegenwoordiger

Laagste lesgeld

Het cursusgeld voor deze opleiding bedraagt 249.00 euro all-in. Dat betekent dat je eenmalig 249.00 euro betaalt waarin alle kosten zijn inbegrepen!

 • Het cursusmateriaal dat je binnen enkele dagen na betaling krijgt thuisgestuurd
 • Toegang tot het online leerplatform waarop je gedurende één jaar professionele begeleiding krijgt van een ervaren docent
 • Examengeld

Er zijn dus geen verborgen kosten meer wanneer je start met deze opleiding. De juiste didactische materialen en professionele begeleiding, daar draait het bij ons om! En dat bieden we tegen de laagste prijs!

Fiscaal aftrekbaar

De beroepsopleidingen van Thuiscursus.nl zijn erkend bij de Nederlandse Belastingdienst. Hierdoor kun je bepaalde studiekosten als aftrekpost opgeven bij je aangifte inkomstenbelasting. De Nederlandse overheid betaalt dus mee aan jouw opleiding! Lees meer op onze pagina Financiële voordelen.

Het laagste lesgeld, zo doen we dat!

De opleidingen van Thuiscursus.nl voldoen aan de strengste wettelijke eisen. Toch zijn ze bij ons voordeliger dan bij onze collega’s van de LOI en de NTI! Dit komt omdat onze school geen dure reclamecampagnes op televisie en radio uitzendt of “gratis” tablets uitdeelt. Wat we wel doen is goed onderwijs aanbieden mét erkende diploma’s.

All-in pakket

We geven je graag persoonlijk studieadvies
Voordelig inschrijvingsgeld
Professioneel cursusmateriaal afgedrukt geleverd bij jou thuis
Persoonlijke begeleiding via het online leerplatform
Alle (her)examens op onze school zijn steeds inbegrepen in het cursusgeld
Internationaal erkende diploma's

Thuisstudie accountmanagement

Je krijgt een erkend diploma

Het beroep van accountmanager is in Nederland “vrijmarkt-gereguleerd”. Dat wil zeggen dat het diploma dat je behaalt via afstandsonderwijs gelijkwaardig is aan het diploma van dure onderwijsinstellingen die klassikaal onderwijs organiseren. Een thuisstudie volgen op Thuiscursus.nl is daarbij de meest flexibele manier om je erkende diploma te behalen.

Wil jij starten als werknemer? Dan heeft dit diploma een enorme meerwaarde. Werkgevers erkennen immers sinds geruime tijd de waarde van afstandsonderwijs. Het diploma dat je via Thuiscursus.nl behaalt is een enorme toegevoegde waarde op je CV. Start je liever als zelfstandig ondernemer (ZZP’er)? Na het behalen van jouw diploma kun je je direct inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Ingeschreven in het Centraal Register CRKBO

Thuiscursus.nl is als onderdeel van de Ondernemersschool BV, handelend onder de naam NHBO Thuiscursus, ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat onze school voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook de docent die jou begeleidt tijdens je opleiding is ingeschreven in dit register. Inschrijving in het CRKBO-register betekent dat de opleiding voor je extra voordelig is omdat ze hierdoor is vrijgesteld van BTW.

ISO-9001:2008 gecertificeerde onderwijsinstelling

NHBO is in het bezit van het ISO 9001:2008-certificaat. Jaarlijks wordt de onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditoren. Zij gaan na of de kwaliteit van de opleidingen, het didactisch materiaal, de studiebegeleiding en de procedures voldoen aan de eisen die in Nederland gelden. Een Iso-9001:2008 erkenning is jouw garantie voor een kwaliteitsopleiding.

Hoogste tevredenheid van Nederland

Diverse onderzoeken onder onze cursisten tonen aan dat afgestudeerde cursisten bijzonder tevreden zijn over de cursussen en opleidingen van Thuiscursus.nl. De begeleiding, de service en de voordelige studiekosten worden omschreven als de beste van Nederland.

Klik hier om enkele ervaringen van afgestudeerde cursisten te lezen.

Online inschrijven – dit is het snelst!

Klik hieronder om je meteen in te schrijven. Vul vervolgens op een beveiligde pagina je gegevens in, en kies dan een van de betaalopties. Let erop dat het cursusgeld een éénmalige betaling betreft, waarin alles is inbegrepen (jouw cursus, toegang tot het leerplatform, de begeleiding van je docent gedurende één jaar, en het examengeld). Zodra je betaling verwerkt is, krijg jij je cursusmateriaal toegestuurd. Ook krijg je een bevestiging via e-mail.

Ik wil nu online inschrijven!

Inschrijven op onze kantoren

Je kan je ook bij ons op kantoor inschrijven. Bezoek onze locaties in Amsterdam of Breda.

Adressen thuiscursus.nl

Deze opleiding is onderdeel van het opleidingstraject Allround Vastgoedcoach

 Allround Vastgoedcoach

Praktische info
249.00 euro
eenmalige betaling
 • All-in cursusgeld
 • Erkend diploma
 • Duur: 6-9 maanden
 • Voor iedereen

Gratis module Starten als ondernemer

Thuis studeren is heel eenvoudig. Behaal in 4 stappen jouw diploma!

 • 1. Schrijf je in

  Na de betaling van het lesgeld ontvang je binnen enkele dagen het cursusmateriaal. Ook ontvang je de toegangscode tot het online leerplatform en de contactgegevens van je persoonlijke docent.

 • 2. Studeer waar en wanneer jij wilt

  Thuis studeren garandeert je maximale flexibiliteit; je studeert op je eigen tempo, waar en wanneer je wilt. De huistaken en oefenopdrachten verstuur je via het online leerplatform naar je persoonlijke docent. De gemiddelde studieduur voor deze opleiding bedraagt 6-9 maanden.

 • 3. Examen doen wanneer jij er klaar voor bent

  Wanneer je de kennis en vaardigheden van de cursus beheerst, maak je een afspraak om examen te doen. Examen doen kan iedere werkdag in onze examencentra (de kosten van het examen of eventueel herexamen zijn inbegrepen in je lesgeld.)

 • 4. Behaal een erkend diploma en start als accountmanager

  Wanneer je het erkende diploma hebt behaald, kun je onmiddellijk aan de slag als Accountmanager; in loondienst of als zelfstandig ondernemer! Het diploma voldoet aan alle wettelijke vereisten om te mogen werken als accountmanager.

Heb je vragen?

Lees de ervaringen van enkele afgestudeerde cursisten.

Thuiscursus.nl heeft meer dan 12 jaar internationale ervaring op het gebied van afstandsonderwijs. Door de jaren heen ontwikkelden we kwalitatief hoogwaardige thuisstudies die toegankelijk zijn voor iedereen. Jaarlijks behalen dan ook vele tienduizenden cursisten hun diploma via onze Onderwijsinstelling. Uit onderzoek is meerdere malen gebleken dat onze dienstverlening en kwaliteit van onderwijs als uitzonderlijk goed wordt ervaren. Lees hieronder enkele ervaringen van onze afgestudeerde cursisten.

Van Doorn, K. (Nijmegen)
beoordeling van student

Als accountmanager kom ik met allerlei types klanten in contact. Voor mij is het zaak om goed te luisteren naar de wensen van de klant. In deze cursus leer ik ook hoe constructief te communiceren met de klanten. De docent geeft ook heel wat extra tips, zodat ik het maximum uit deze opleiding kan halen.

Kappers, R. (Breda)
beoordeling van student

Tijdens een open dag heb ik met een opleidingsconsulente gesproken. Ik vertelde dat ik een manier zocht om op mijn eigen tempo te studeren en zij raadde mij aan om deze opleiding te volgen. Ik haal er een erkend diploma mee en de opleiding is bovendien erg praktijkgericht!

Vervolgopleidingen

Lees ook onze nieuwsblog

Leidinggeven

Leidinggeven: een vak apart

Je kent het wel: je werkt ontzettend hard en toch blijft je leidinggevende aan je trekken over die ene deadline […]

Leidinggevende

NIEUW | Opleiding Praktisch leidinggeven

Ga jij leiding geven aan een groep mensen of ambieer je een positie als Leidinggevende? Dan is onze nieuwe opleiding […]

Thumb 3

De Ondernemersschool opent een nieuw kantoor in Breda!

Op dinsdag 21 oktober 2014 openen wij officieel de deuren van ons compleet gerenoveerde pand aan de Marksingel 2a in […]

Page 1 of 212»
Maak werk van je opleiding!