Opleiding

All You Can Study

Met het All-you-can-study traject kies je voor het summum in de opleidingswereld; je betaalt één bedrag en volgt een jaar lang zo veel opleidingen als je zelf wilt. Je kiest uit ons opleidingsaanbod van meer dan 300 cursussen. Zo kun je verschillende Studietrajecten op maat na of naast elkaar volgen voor één vast bedrag per jaar.

Met een AYCS-traject start je wanneer je zelf wilt. Als AYCS’er kun je rekenen op maximale service: jij krijgt een persoonlijke opleidingsconsulente toegewezen die je begeleidt bij het verwezenlijken van je dromen. Samen bepaal je de samenstelling van je studies en maak je een tijdsplanning. Zo proberen we voor jou het maximale uit je AYCS-traject te halen! Uiteraard is dit plan niet bindend. Jij beslist te allen tijde zelf welke opleidingen je volgt en waarmee je gaat starten. Je opleidingsconsulente staat gedurende de volledige looptijd van het traject voor jou klaar om je verder te begeleiden.

PRAKTISCHE INFO

Thuiscursus

Duur: 12 maanden

Diploma

1495.00 euro


Оpleidingsbrochure
Proefhoofdstuk
Inschrijven

LESSENVERLOOP

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.


Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1495.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.


Benodigdheden

Jouw studiepakket bestaat uit theoriemappen van alle modules. Voor eventueel extra benodigd materiaal kun je contact met ons opnemen.


Stage

Praktijkervaring kun je opdoen via een stage, maar dit is niet verplicht. Wanneer je zelf een stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt.


Organisator

De Ondernemersschool is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. De Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van ISO 9001:2008.


Betaling in termijnen

Kies je ervoor om je opleiding in termijnen te betalen dan dien je rekening te houden met een toeslag van 8%. De eerste termijn dient via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige cursusgeld is voldaan.

€ 1614.60
  1. € 360.00
  2. € 313.65
  3. € 313.65
  4. € 313.65
  5. € 313.65

MODULE ‘STARTEN ALS ONDERNEMER’ CADEAU

Ga je deze thuisstudie volgen? Dan ontvang je nu gratis de module Starten als Ondernemer (t.w.v. 99 euro) bij jouw opleiding! Zo helpen we je de eerste stappen te zetten op het gebied van zelfstandig ondernemen.

ONTDEK DEZE
OPLEIDING

SKILLS

CARRIEREMOGELIJKHEDEN

EXAMEN EN DIPLOMA

Je legt per module een examen af. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma All You Can Study. Wanneer je alle modules succesvol hebt afgesloten, ontvang je ook het Allround diploma.

HOW IT WORKS

Veelgestelde vragen

Mag ik voor het All You Can Study traject iedere studie kiezen die ik wil?
Ja, al onze actuele studies uit het aanbod kun je kiezen om tijdens dit traject te volgen. Uitzondering hierop zijn de allround studietrajecten. Je kunt wel de losse onderdelen van de allround trajecten volgen.
Hoeveel studies mag ik in dit traject volgen?
Je volgt in dit traject steeds maximaal drie studies tegelijkertijd. Als je één van deze studies met een diploma hebt afgerond, kun je een volgende studie uitkiezen uit ons aanbod. Hoeveel studies jij in het traject in totaliteit volgt, hangt dus af van je snelheid.
INSCHRIJVENCONTACT

ERKENDE en GERENOMMEERDE SCHOOL

Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001-norm. Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

INSCHRIJVEN CONTACT