Opleidingen

Verschillende beroepsopleidingen voor de (startende) ondernemer!

Beroepsopleidingen

Je vindt bij Thuiscursus.nl erkende beroepsopleidingen van schoonheidsspecialiste tot hondentrainer en van kapper tot fietsenmaker. Er is teveel om op te noemen en iedere maand komen er nieuwe opleidingen en cursussen bij. Thuiscursus.nl zit met het ontwikkelen van nieuw studiemateriaal en het aanbieden van nieuwe opleidingen en cursussen niet stil. Op onze website vind je onder elk thema een scala van beroepsopleidingen met een korte en duidelijke omschrijving. Bij een voldoende eindresultaat krijg je na de opleiding een erkend diploma, certificaat of getuigschrift van Thuiscursus.nl en/of branchevereniging op MBO of HBO werk- en denkniveau!

 

Starten als Ondernemer

Bij iedere beroepsopleiding volg je ook de module Starten als Ondernemer. Zo leer je de juiste kennis, houding en vaardigheden die je als ondernemer nodig hebt. Deze module is ook als aparte opleiding te volgen. Bij een voldoende eindresultaat krijg je een erkend diploma van Thuiscursus.nl en/of branchevereniging op MBO werk- en denkniveau!

 

Managementopleidingen

Als (startende) ondernemer kom je in de praktijk vaak nieuwe vragen of situaties tegen. Wij bieden dan ook verschillende managementopleidingen aan. Denk aan kennis over bepaalde managementtechnieken, de boekhouding of praktisch leidinggeven. Ook hier bieden wij verschillende cursussen aan op het gebied van: time management, leidinggeven, accountmanagement, acquisitiegesprekken, de boekhouding, etc. Onze professionele docenten zijn praktijkgerichte ondernemers die jou hierbij in ondersteunen. Bij een voldoende eindresultaat krijg je na de cursus een erkend diploma, certificaat of getuigschrift van Thuiscursus.nl en/of branchevereniging op MBO of HBO werk- en denkniveau!

 

Zakelijke taalcursussen

Daarnaast is er een uitgebreide keuze van zakelijke taalcursussen zoals: Duits, Engels, Frans, maar ook Russisch, Chinees (Mandarijn) of Japans beschikbaar onder begeleiding van native speakers. Onze docenten weten niet alleen op een praktijkgerichte manier de alledaagse zakelijke gesprekken te behandelen, maar geven ook inzicht in de non-verbale communicatie met relaties in het desbetreffende land. Bij een voldoende eindresultaat krijg je na de cursus een erkend diploma, certificaat of getuigschrift van Thuiscursus.nl en/of branchevereniging op MBO of HBO werk- en denkniveau!

Share This Article If You Liked It :)