teacherLabel

Hans Van Winckel

4.6/5

Hans Van Winckel is docent van de opleiding Elektricien (doe-het-zelver).
 
Hans heeft een erg veelzijdige carrière achter de rug. Na zijn studies is hij begonnen als leerkracht secundair onderwijs, waar hij zowel de technische en de praktijkgerichte vakken elektriciteit en technologische opvoeding heeft gegeven.  Daarna werd hij ook domeinverantwoordelijke en verantwoordelijke van het financieel beheer binnen dezelfde school. Vandaag de dag ben is Hans technisch coördinator van de Go! Scholengroep. Daarnaast geeft hij ook het vak elektriciteit (BA4 – BA5) aan de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
 
Hans is enorm gedreven en gepassioneerd om mensen dingen bij te leren:  “Fantastisch! Het is gewoon geweldig om volwassenen iets te kunnen leren, zodat ze bijvoorbeeld zelf elektriciteit kunnen leggen, of om hen een nieuwe wending in hun loopbaan te kunnen geven.”


Hans Van Winckel givesCourses

undefined

Dakdekker

Lekage fiksen, dak renoveren of isoleren, jij pakt iedere dakklus aan!

undefined

Stukadoor

Leer plafonds, wanden en vloeren stucen.

undefined

Metselaar

Wil jij jouw bouwvaardigheden verder ontwikkelen? Je cv een boost geven?

undefined

Elektricien doe-het-zelver

Vergroot je kennis van grote en kleine klussen in huis.


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0