teacherLabel

Hans Goorden

4/5

Hans Goorden heeft vooral veel ervaring opgedaan als bedrijfsjurist in de maritieme sector. Hij is in deze sector ook actief geweest als QHSE-Manager. Zeg maar kwaliteit, veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Nu is de tijd gekomen om zijn kennis & ervaring te delen. Hij deed en doet dit al in zijn vroegere en huidige werk.

Als zelfstandige geeft hij ook opleiding en over de meest uiteenlopende onderwerpen, zoals ondernemingsrecht, strafrecht, ISO-normen (zoals ISO 9001 voor kwaliteit en ISO 45001 voor veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk), subcontracting enzovoorts. Omdat Hans veel ervaring heb opgedaan in de praktijk, kan er ook nog eens goed gelachen worden. Want wie denkt dat recht een droge zaak is, heeft alleen maar gelijk als het over de boeken gaat. De praktijk is echt heel boeiend!
 
Tot slot, Hans staat dus klaar voor jullie bij jullie inspanningen om het recht tot leven te brengen! “So don’t be a stranger”, als je vragen mocht hebben. 

teacherGivesCourse Juridisch Medewerker.

Hans Goorden givesCourses

undefined

Juridisch Medewerker

Wil jij de onmisbare schakel zijn tussen zakelijke dienstverleners en cliënten?


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0