teachersHeading

Onze school is een echte Ondernemersschool. Al onze docenten zijn vakspecialisten met jarenlange ervaring als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij leren je de echte praktijk, zodat je meteen aan de slag kunt gaan binnen de sector. Bovendien geven ze je extra tips om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over het opbouwen van een professioneel netwerk of het bepalen van uurtarieven. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux.

Wil je graag lesgeven aan onze school? Bekijk hier alle openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde docenten om het cursusaanbod uit te breiden!

Andy De Bruyn

gives courseTeachers Chemie - Basis andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

Anja Derijck

gives courseTeachers Sportvoedingsadviseur andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

Astrid Hanegreefs

gives courseTeachers EHBO voor Dieren andTeachersOverview 2 moreCourses

Astrid Verhulst

gives courseTeachers Administratief Medewerker andTeachersOverview 7 moreCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0