Sportberoepen zijn populairder dan ooit!

Sinds de versoepelingen maken groepslessen en teamsporten een grote ontwikkeling door. Gezellig (buiten) sporten met een groep mensen heeft ook zo zijn voordelen. Maar wat betekent het voor toekomstige sportberoepen? Je leest het in deze blog!

moreInfo

Je omscholen naar een administratieve job werkt!

We spraken met Charlotte, die zich door gezondheidsproblemen omschoolde naar medisch secretaresse. Ze vertelt ons onze ervaring over de opleiding en haar huidige carrière.

moreInfo

Van secretaresse tot office manager

Lees hier het verhaal van Charissa (24) die zich als secretaresse bijschoolde. In een mum van tijd kon ze zich opwerken tot office manager, een job die haar aanzienlijk beter ligt. Het was een stap die haar enige moeite heeft gekost, maar wel haar hele leven op een totaal ander pad heeft gebracht.

moreInfo

Zeg het met bloemen

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, maar heb je niet meteen inspiratie? Wat dacht je van een boeket? Bloemen zijn immers weer helemaal terug van weggeweest! Steeds meer mensen verrassen hun geliefden, vrienden of kennissen opnieuw met een prachtig boeket of bloemstuk. In deze blog ontdek je alles over dit tijdloze cadeau.

moreInfo

De vraag naar kwaliteitsvolle thuishulp blijft stijgen.

Er is steeds meer nood aan goed opgeleide mensen om het stijgende aantal vacatures in de zorgsector op te vullen. Mensen worden steeds ouder en willen zo lang mogelijk thuis wonen. Gelukkig is er daarom thuishulp. Opgeleide poetskrachten en verzorgers zorgen ervoor dat mensen in het comfort van hun eigen huis kunnen blijven, zonder zich zorgen te maken.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0