Langlopende opleidingen

Ontplooi je talenten met een Studietraject op maat

Wil jij expert worden in een bepaald vakgebied? Wil je een nieuwe carrière starten? Wil je je kennis verbreden op verschillende gebieden? Of heb je zin om een heel jaar lang alleen maar te studeren? Dan zijn onze Persoonlijke Studietrajecten (PST) écht iets voor jou! Thuiscursus.nl biedt je drie mogelijkheden:

De eerste stap is dat je een keuze maakt uit ons opleidingsaanbod van meer dan 350 cursussen.

Van elk van onze cursussen is een gratis proefhoofdstuk beschikbaar, zodat je een goed beeld van de inhoud van de cursus hebt. Zo ben je er zeker van dat je de juiste keuze maakt.

Heb je een opleiding gekozen? Vul dan eerst het inschrijfformulier in. Daarop krijg je een betaaluitnodiging. Nadat je deze betaling hebt uitgevoerd, is je inschrijving voltooid. Binnen de week krijg je je cursus thuisgestuurd. Naast de cursus zelf geeft je inschrijving ook recht op één jaar begeleiding van jouw persoonlijke docent.

Je cursus ontvangen? Neem dan eerst contact op met je docent. Dit doe je via ons online leerplatform. Meld je aan op dit platform (je toegangscode krijg je toegestuurd nadat je inschrijving compleet is) en stuur een bericht naar je docent, waarin je jezelf voorstelt en aangeeft hoeveel tijd jij kan vrijmaken om de cursus in te studeren. Op die manier kan je docent je écht studieadvies op maat geven.

OPTIE 1: ALLROUND OPLEIDING

Wil je specialist worden in één bepaald vakgebied of binnen één specifieke sector? Of wil je het roer omgooien en een nieuwe carrière beginnen? Kies dan voor een van onze Allroundopleidingen waarbij je alle belangrijke cursussen voor een bepaald vakgebied in één opleiding volgt tegen een extra voordelige prijs.

Enkele voorbeelden…

  • Allround Sport- en Bewegingscoach
  • Allround Dierenzorg
  • Allround Beauty Consultant
  • Allround Voedingsconsulent

Naar de Allroundopleidingen >

OPTIE 2: STUDIETRAJECT OP MAAT

Wil je je kennis liever uitbreiden op verschillende gebieden en je eigen studiepakket samenstellen? Ga dan voor een Studietraject op maat waarbij je in samenspraak met onze opleidingsconsulent een traject op maat maakt met daarin enkel de vakken die jij wil, mét korting.

Naar Studietraject op maat opleidingen >

OPTIE 3: ALL-YOU-CAN-STUDY

Wil je echt een jaar of langer onder de pannen zijn en in die periode zoveel studeren als je wilt? Dan is onze formule All-You-Can-Study helemaal jouw ding. Voor een vast bedrag per maand of per jaar volg je onbeperkt opleidingen uit het aanbod van Thuiscursus.nl (meer dan 350 cursussen!).

Naar de All-you-can-study trajecten >

Drie redenen waarom jij kiest voor een Persoonlijk Studietraject:

  1. Je studie sluit volledig aan op jouw wensen, interesses en toekomstplannen. Je studeert flexibel en weet zeker dat jouw opleiding perfect bij je past!

  2. Bij een Persoonlijk Studietraject geniet je altijd van een flinke korting op het inschrijfgeld. Daarnaast kun je de opleiding in maandelijkse termijnen betalen.

  3. Meer kennis betekent meer kansen! Wanneer je geslaagd bent, ontvang je een erkend diploma dat jouw kennis aantoont. Je kunt meteen aan slag in loondienst of als zzp’er.

Andere boeiende studierichtingen via Thuiscursus.nl

Schrijf je nu inGratis proefhoofdstukVeelgestelde vragenContact

Maak werk van je opleiding!