Jouw toekomst

Erkende kwaliteit

Thuiscursus.nl is onderdeel van een internationale onderwijsgroep die actief is in thuisstudies in heel Europa. De opleidingen van Thuiscursus.nl voldoen aan de Nederlandse–, en in veel gevallen ook de internationale wetgeving. Nadat je je examen succesvol hebt afgelegd, ontvang je een erkend diploma waarmee je als werknemer kunt solliciteren of als zelfstandig ondernemer aan de slag kunt gaan. Bij Thuiscursus.nl volg je gegarandeerd een kwalitatief hoogstaande opleiding.

Keuze uit meer dan 250 beroepsopleidingen

Op Thuiscursus.nl vind je zeker een opleiding die bij je past. Je kunt kiezen uit meer dan 250 erkende beroepsopleidingen, managementopleidingen en taalcursussen die allemaal ontwikkeld en begeleid worden door ervaren onderwijsdeskundigen en een team van professionele docenten en trainers.

Wist je dat je van elke opleiding een gratis proefhoofdstuk kunt downloaden? Zo kijk je vooraf je cursusmateriaal in en weet je zeker dat je de juiste studiekeuze maakt! Klik hier voor een overzicht van alle gratis hoofdstukken.

Examen afleggen

Bij Thuiscursus.nl studeer je op je eigen tempo. Als jij vindt dat je er klaar voor bent, leg je examen af in Breda, Utrecht, Rotterdam of Amsterdam. Het examen bevat een theoretisch deel dat bestaat uit een combinatie van meerkeuzevragen en open vragen, en een praktisch deel waarin je praktische vaardigheden worden getoetst. Na inschrijving heb je 5 jaar de tijd om examen te doen.

Je einddoel is een erkend diploma

Ben je geslaagd voor het examen? Dan krijg je je erkende diploma dat tal van mogelijkheden biedt op de arbeidsmarkt. Alle diploma’s voldoen aan de wetgeving en zorgen ervoor dat je kunt starten als werknemer, of je direct kunt inschrijven bij de Kamer van Koophandel als parttime of fulltime ZZP’er.

Er is op dit ogenblik in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt, heeft daarom een grote meerwaarde tijdens je sollicitatie. Dankzij onze unieke studiemethode waarbij je begeleid wordt door een docent die minstens vijf jaar in de praktijk werkt, ben je na het behalen van je diploma direct inzetbaar.

Ben je niet meteen geslaagd? Geen nood. Je kunt je examen inkijken en feedback vragen aan je docent. Vervolgens doe je gratis herexamen!

Schrijf je nu inGratis proefhoofdstukVeelgestelde vragenContact

Maak werk van je opleiding!