Erkend Onderwijs

Je krijgt een erkend diploma

De waarde van het diploma dat je behaalt via Thuiscursus.nl is gelijk aan dat van dure onderwijsinstellingen die klassikaal onderwijs organiseren.

Als jij wilt beginnen als werknemer heeft dit diploma een enorme meerwaarde voor je cv. Werkgevers erkennen namelijk sinds geruime tijd de waarde van thuisstudies.

Start je liever als zelfstandig ondernemer (zzp’er), dan kun je je na het behalen van je diploma direct inschrijven bij de Kamer van Koophandel!

Ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

Thuiscursus.nl is als onderdeel van de Ondernemersschool BV, handelend onder de naam NHBO Thuiscursus, ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook de docent die je begeleidt tijdens je opleiding is ingeschreven in dit register.

Opleidingen die ingeschreven staan in het CRKBO-register zijn vrijgesteld van BTW. Dat wil zeggen dat jouw opleiding extra voordelig voor je is!

Associatie voor Examinering

Associatie voor Examinering

NHBO heeft voor meerdere opleidingen (o.a. NEMAS en NIMA) een samenwerking met de Nederlandse Associatie voor Examinering. De opleidingen van NHBO bereiden je direct voor op het examen dat je zelf bij de Associatie kan aanvragen en afleggen. Je ontvangt hiervoor een Associatie diploma.

De Nederlandse Associatie voor Examinering is al 70 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel de optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt. De cursussen zijn de beste en goedkoopste voorbereiding op deze professionele examens. Je bent na het volgen van een opleiding via NHBO dus bijna zeker van een positief resultaat.

ISO-9001 gecertificeerde onderwijsinstelling

Thuiscursus.nl is onderdeel van het NHBO en is in het bezit van het ISO 9001:2008-certificaat.

Jaarlijks wordt onze onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditoren die beoordelen of de kwaliteit van onze opleidingen, onze didactisch materiaal, onze studiebegeleiding en de processen voldoen aan alle wettelijke eisen.

Een ISO-9001:2008 certificering is jouw garantie voor een kwaliteitsopleiding.

Schrijf je nu inGratis proefhoofdstukVeelgestelde vragenContact

Maak werk van je opleiding!