teacherLabel

Ton Borrenbergs

4.4 / 5
Ton Borrenbergs is al jaren gefascineerd door tegels. Het tegelzetten zit bij hem dan ook in hart en nieren. Hij heeft een eigen tegelzetbedrijf en is al jaren docent. Zo heeft hij onder meer lesgegeven aan de Nederlandse en Belgische innovatieve tegelacademie (NITA & BITA). Als ervaren ambachtsman kent hij allle kneepjes van het vak en is hij op de hoogte van de nieuwste product- en procesontwikkelingen binnen het tegelzetten. Tom is dan ook de perfecte man om jou tot een professioneel tegelzetter te maken. 
Ton Borrenbergs is al jaren gefascineerd door tegels. Het tegelzetten zit bij hem dan ook in hart en nieren. Hij heeft een eigen tegelzetbedrijf en is al jaren docent. Zo heeft hij onder meer lesgegeven aan de Nederlandse en Belgische innovatieve tegelacademie (NITA & BITA). Als e
readMore

Ton Borrenbergs givesCourses

undefined

Tegelzetter

homeLabel

study247

Leren wat je altijd al hebt willen leren? Volg nu je roeping!

€ 587.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0