teacherLabel

Tino Delie

4.7 / 5
Tino Delie was lange tijd manager-eigenaar van een grafisch bedrijf en werd daar af en toe geconfronteerd met conflicten, zowel intern – denk daarbij aan problemen tussen medewerkers onderling – als extern, bijvoorbeeld met klanten. "Wonderwel slaagde ik er steeds in deze brandjes snel en doeltreffend te blussen naar ieders tevredenheid. Van het een kwam het ander, en de bal kwam pas echt aan het rollen toen ik puur toevallig – of was het intuïtief – vertelde over mijn “nieuwe hobby” aan een zakenrelatie. Deze dame was meteen geïnteresseerd. Ze kende mijn aanpak ondertussen van onze eigen kleine probleempjes die af en toe de kop op staken, en vroeg of ik eens langs kon komen om een aanslepend conflict tussen twee van haar medewerkers te begeleiden. Om een lang verhaal kort te maken: ook deze keer slaagde ik erin  – al zij het met veel zwoegen en zweten – de situatie recht te trekken en de vrede te herstellen".
 
“Hé, dit zou wel eens iets meer kunnen worden dan een hobby,” dacht ik. Ik besloot me te verdiepen in deze materie middels een aantal cursussen. Conflictbemiddeling en people management werden mijn grote passie. Wat startte als bijbaan is inmiddels een aantal jaren geëvolueerd als fulltime werk. Ikzelf vind het in ieder geval een prachtig beroep. Het geeft me steeds veel voldoening als ik er in slaag – wat gelukkig meestal het geval is – twee kemphanen te verzoenen of toch ten minste een akkoord kan laten bereiken waar ze mee verder kunnen.
 
Ik wens je veel plezier en succes met deze cursus en hoop je zoveel mogelijk inspiratie en tools aan te reiken zodat ook jij aan de slag kan als conflictbemiddelaar.
Tino Delie was lange tijd manager-eigenaar van een grafisch bedrijf en werd daar af en toe geconfronteerd met conflicten, zowel intern – denk daarbij aan problemen tussen medewerkers onderling – als extern, bijvoorbeeld met klanten. "Wonderwel slaagde ik er steeds in deze brand
readMore

Tino Delie givesCourses

undefined

Mediation

homeLabel

study247

Is het tijd om je passie volgen? Start met de cursus Mediation.

€ 377.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0