teacherLabel

Nele Belmans

4.6/5

Nele Belmans beschikt over een ruime ervaring binnen HR Management, training en coaching. Naast handelsingenieur, is ze gecertifieerd coach en master NLP. Gepassioneerd door bewustzijnsontplooiing en groei van het individu bouwde ze expertise op in topics als HR, communicatie, personal development, coaching, teamontwikkeling, NLP, time & stress management, leadership, wellbeing, … Haar stijl en aanpak kenmerken zich door een goede balans tussen serieus zijn en ruimte voor een lach, direct en eerlijk, resultaatgericht, dynamisch, begripvol, open, menselijk en diepgaand. Nele noemt zichzelf een explorer & meaning seeker: kwaliteiten die ze graag inzet om haar trainingen en coachings levendig en betekenisvol te houden. Een grote inspiratiebron hierin was haar 15 maanden durende reis als solo backpacker. Nele is Nederlandstalig, werkt ook in het Engels en weet zich goed uit te drukken in het Frans.


Nele Belmans givesCourses

undefined

NLP

Start your career as a communications specialist and conquer the market.

undefined

HR Management

Start a job as HR management and conquer the business world with your skills.

undefined

Life Design Practitioner

Leer feedback geven en ontvangen, begripvol luisteren, doelen en actieplannen opstellen.

undefined

Bedrijfscoach

Werknemers motiveren voor een meer productieve werkvloer? Volg de opleiding Bedrijfscoach.


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0