teacherLabel

Louis Orban

4 / 5
“Als interieurarchitect heb ik een goed inzicht in ruimtes, definieer ik de problemen, analyseer ze, anticipeer en geef ik aangepaste oplossingen.” Aan het woord is onze docent Louis Orban. “Al 20 jaar heb ik ervaring met diverse architecten- en ingenieursbureaus en als projectleider organiseer en coördineer ik de activiteiten van medewerkers.”
 
Deze allround vakspecialist leidt jou zonder moeilijkheden op tot wat je maar wil op het gebied van interieur: schilder-behanger, etaleur, verlichtingsadviseur, interieurstylist of colorist.
“Als interieurarchitect heb ik een goed inzicht in ruimtes, definieer ik de problemen, analyseer ze, anticipeer en geef ik aangepaste oplossingen.” Aan het woord is onze docent Louis Orban. “Al 20 jaar heb ik ervaring met diverse architecten
readMore

Louis Orban givesCourses

undefined

Etaleur

homeLabel

study247

Ben je ook gek op window shoppen en zou je hier heel graag beroepsmatig iets mee doen?

€ 363.00


undefined

Schilder-Behanger

homeLabel

study247

Heb jij zin om op eigen houtje je huis een professionele make-over te geven?

€ 657.00


undefined

Colorist Kleuradvies Interieur

homeLabel

study247

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

€ 293.00


undefined

Verlichtingsadviseur

homeLabel

study247

Leer hoe je lichtplannen opstelt, op maat van de klant. Word Verlichtingsadviseur

€ 377.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0