teacherLabel

Liesbet Delcroix

4.3 / 5

Docent Liesbet Delcroix is al meer dan tien jaar actief in de medische wereld. “In 2003 studeerde ik af als medisch secretaresse aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen en sinds 2010 ben ik docent Medisch secretariaat, Medische Terminologie en Dactylo aan het Centrum voor Afstandsonderwijs en deze onderwijsinstelling. Ik hou nu nog steeds enorm veel van mijn beroep”, vertelt ze. “Mijn dagen in de medische sector zijn zeer afwisselend en ik ontmoet elke dag opnieuw interessante mensen.”

“Als medisch secretaresse verzorg je meer taken dan een gewone secretaresse”, legt ze uit. “Je moet immers op de hoogte zijn van alles wat er zich afspeelt op het vlak van de geneeskunde.” Liesbet is ervan overtuigd dat een goed opgeleide en professionele medisch secretaresse onmisbaar is in een artsenpraktijk of een ziekenhuis. Daarom brengt ze de studenten van onze onderwijsinstelling alle onmisbare kennis bij. Zo maak jij het verschil voor zowel de artsen als de patiënten!

Docent Liesbet Delcroix is al meer dan tien jaar actief in de medische wereld. “In 2003 studeerde ik af als medisch secretaresse aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen en sinds 2010 ben ik docent Medisch secretariaat, Medische Terminologie en Dactylo aan het Centrum voor Afstandsonde

readMore

Liesbet Delcroix givesCourses

undefined

Medische Terminologie

homeLabel

study247

Schrijf je in voor de cursus Medische Terminologie en leer alles wat je wil weten!

€ 279.00


undefined

Medisch Secretariaat

homeLabel

study247

Praktijkgerichte opleiding met ruimte voor je baan, gezin en hobby's. Schrijf je snel in!

€ 433.00


undefined

Typevaardigheid

homeLabel

study247

Als je nu start met de cursus Typevaardigheid, heb je in 6 maanden je diploma op zak.

€ 237.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0