teacherLabel

Lesley Nieuwenhuis

4 / 5
Direct na haar studie Media en Entertainment Management is docent Lesley in de wereld van actualiteiten, sport en entertainment gedoken en heeft ze met plezier jarenlang aan verschillende nieuws- en sportprogramma’s gewerkt. In deze periode heeft ze, als producer, veel ervaring op gedaan met het maken van verschillende media-uitingen. Tegenwoordig richt zij zich, als zelfstandige, meer op het produceren van crossmediale mediacampagnes, maar zodra zij de kans krijgt, gaat zij het liefste met de camera op pad om een mooie reportage te maken. Ben jij er klaar voor om jouw carrière als videoreporter een kickstart te geven? Dan ben je bij Lesley aan het juiste adres.
Direct na haar studie Media en Entertainment Management is docent Lesley in de wereld van actualiteiten, sport en entertainment gedoken en heeft ze met plezier jarenlang aan verschillende nieuws- en sportprogramma’s gewerkt. In deze periode heeft ze, als producer, veel ervaring op gedaan
readMore

Lesley Nieuwenhuis givesCourses

undefined

Videoreporter

homeLabel

study247

Kies voor de cursus Videoreporter en studeer op je eigen tempo, waar je wil.

€ 517.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0