teacherLabel

Karen Van Hoye

4.7 / 5
Karen Van Hoye is docente bewegingswetenschappen aan de Fontys Sporthogeschool. Ze heeft een doctoraat in de bewegingswetenschappen aan de KU Leuven, waar ze ook onderzoeken doet. Volgens de resultaten van haar laatste onderzoek ontbreekt het mensen vaak aan motivatie om effectief de stap te zetten om meer aan lichaamsbeweging te doen. Een personal coach kan hierbij een flinke duw in de rug zijn!
 
Een aantal jaar geleden is Karen dan ook gestart als personal coach en indoor cycling instructor. Daarnaast doceert ze ook de cursus Personal Coach aan NHBO, waar ze andere mensen haar passie bijbrengt. Daarbij ligt de focus vooral op gedragsverandering en de manier waarop je mensen kan stimuleren om op een gezonde en duurzame manier te leven.
Karen Van Hoye is docente bewegingswetenschappen aan de Fontys Sporthogeschool. Ze heeft een doctoraat in de bewegingswetenschappen aan de KU Leuven, waar ze ook onderzoeken doet. Volgens de resultaten van haar laatste onderzoek ontbreekt het mensen vaak aan motivatie om effectief de stap te ze
readMore

Karen Van Hoye givesCourses

undefined

Scriptiecoach

homeLabel

study247

Door online begeleiding van je persoonlijke docent, slaag je binnen mum van tijd!

€ 335.00


undefined

Personal Coach

homeLabel

study247

Met deze thuisstudie kun je al binnen 3 tot 6 maanden jouw diploma op zak hebben!

€ 559.00


undefined

Conditietrainer

homeLabel

study247

Schrijf je in voor de cursus Conditietrainer en leer alles wat je wil weten!

€ 349.00


undefined

Personal Coach

homeLabel

study247

Volg de thuisstudie Personal Coach en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

€ 299.00


undefined

Personal Trainer Expert

homeLabel

study247

Volg de thuisstudie Personal Trainer Expert en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

€ 1186.00


undefined

Statistiek

homeLabel

study247

Volg de thuisstudie Statistiek en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

€ 293.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een baan met veel verantwoordelijkheid en een team die je daarin ondersteunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons!

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis en ervaring graag overbrengen op studenten van alle leeftijden? Sluit je dan aan bij ons docententeam!

vacancies_discover

vacancies_international

Wil je liever internationaal carrière maken? Dat kan! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities. Samen met je internationale collega’s ga je aan de slag om deze ambities waar te maken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0